tiistai 25. syyskuuta 2012

Hop on board the animal train, come on every one!

Otsikko viittaa siihen, että osaan jo jokaisen tässä talossa olevan laulavan lelun sanat ulkoa.

Ensimmäinen kokonainen päivä takana! Aamulla heräsin siinä seittemän aikaan, ku lapset oli jo hereillä ja istumassa aamiaispöydässä. En kyllä ymmärrä miten niillä oli jo aamusta heti niin paljon energiaa. Heti aamiaisen jälkeen juostiin jo junan perässä ja jouduin olemaan jopa painikaverina siinä puoliunisena. Ei ihme että hävisin, koska mun päällä oli yks viis vuotias ja viis leikkipupua.

Käytiin tänään hostäidin ja pikkusen kanssa leikkiryhmässä vähä kattomassa, että mitä siellä tapahtuu. Se oli siis ihan niinku avoin päiväkoti, eli lapset tuli vanhempiensa kanssa isoon saliin jossa oli hirveesti leluja ja muovailuvahoja ja liukumäkiä ja ties mitä kaikkea. Parin tunnin jälkeen kaikki kokoontu välipalalle ja lauluympyrään ja laulettiin kaikenlaisia merirosvolauluja. Tälläsen aktiivisen aamun jälkeen ei ollu ihme, että ku käveltiin takasi, niin pikkunen nukahti suoraa rattaisiin. Tapasin myös toisen au pairin tänää, Itävaltalainen Anna, joka asuu ihan meidän naapurissa! Kiva tietää, että näinki lähellä on toinen samanikänen au pair, niin yhdessä voidaan sitte mennä läheisiin puistoihin ja uudestaan leikkiryhmään. 

En kyllä tiiä kuinka ihmeessä mä tuun oppimaan paikat sitte, ku host äiti menee perjantaina töihin... Käveltiin onneks tänää kaupunkiin ja takasi, eikä se ollu ku kymmenen minuutin kävelymatkan päässä. Kävin seikkailemassa vähä Primarkissa ja siellä oli kaikki 1-20 puntaa! Siis kaikki paidat, housut, kengät, takit, laukut... Miten se on mahdollista? Niinku Kirstie sanoiki, sinne tulee menemään mun kaikki taskurahat.

Sitte vanhempi tuliki jo koulusta ja annettiin hienoa spagetti bolognesea ruuaks. Tosin, vaikka kuulemma lempiruokaa on, ei ruokahetki onnistunu kauheen rauhallisesti. Mutta suostuttelulla onnistuttiinki ja lopultahan se sitte tokas että "But this is really good, it's my favourite sauce!" Katottiin Kirstien kanssa vaan toisiamme ja oltiin että No kidding! Täällä kyllä tehdään ruokaa hassusti, esim. perunoiden keitto: normaalisti vaan perunat johonki kulhoon, kaadetaan päälle vedenkeittimellä kiehautettua vettä ja pistetään mikroon n. 10 minuutiks! Käyhän se niinki!

Askarreltiin taas vähä ihmistä ja tehtiin tänää sydän! Vähä niinku elin kerrallaan per päivä, koska kauempaa tää vanhempi ei jaksa keskittyä. Montako elintä ihmisessä on... Ehkä on jo vuosi 2020 sitte ku saadaan se valmiiks.

Nyt on lapsoset kylvetetty ja pistetty nukkumaan, eli loppuilta vapaata. Ehkä avaan mun yhen fazerin suklaalevyn ja katon mitä brittiläiset tykkää suomalaisesta suklaasta!

P.s. Äiti, Andrew kirjotti tänään pienen ohjelappusen missä lukee eri numeroita ja jotain sääntöjä. Tässä on yks kohta mistä säki tykkäät, ja sanoin siitä myös andrewlle ja Kirstielle. "If you go out, please take a taxi home if late"

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi että... ihana kuulla, että olet perheessä, joka huolehtii ja välittää / Ä

Anonyymi kirjoitti...

Ä on siis äiti