keskiviikko 26. syyskuuta 2012

"Oh stop it you sausage! I'm watching Charlie and Lola!"

Mitäs tänään on tehty... Näihin päiviin mahtuu niin paljon, että en muista enää mitään ja näin kello seittemän mä olisin ihan valmis nukkumaan jo.

Vietiin tänään vanhempi poika bussilla kouluun, että oppisiin sen reitin ja aikataulun. Eli munhan ei nyt pidäkkään ajaa! Helpotuksen huokaus oikeestaan, koska pelkästään väärällä puolella istuminen tuottaa ongelmia ja aina ku tulee autoja vastaan, niin olisin aina väistämässä oikeelta. Sydänhän siinä heittää pari kuperkeikkaa, ku Kirstie väistääki vasemmalle. Paljon vaan snackseja mukaan, nii bussimatkat menee hyvin. Ongelmia tulee ehkä vaan ehtimisen kanssa, koska mukana on siis yks pieni rattaidensa kanssa sekä vanhempi viis vee "koululainen", joka saattaa kärttyisän aamun tullen olla erittäin hidas ja yhteistyökyvytön. 


Täällä muuten ei oo minkäänlaista logiikkaa autoilun suhteen. Kaistat menee vähä siellä sun täällä, autot parkkeerataan vähän miten sattuu ja vähän sinne missä on tilaa. Suomessahan on pakko parkkeerata auton nokka aina menosuuntaan päin. No ei täällä. ja koulun pihaan jätetään autot ensin nätisti parkkiruutuihin. Oho, joku oliki vallannu kaks ruutua ja hups, me parkkeerattiin sitten näiden kahden auton eteen. Toivottavasti niillä ei oo kiire lähteä pois. 

Mentiin tänään Kirstien kanssa hänen ystävänsä luo ja niillä oli myös suomalainen au pair (totta kai siis tiesin tän etukäteen ja jo ennen ku tulin koko maahan)! Oli outoa yhtäkkiä kaiken sen englannin jälkeen vaihtaa yhtäkkiä suomeks, ja koska se oli outoa mulle, niin varmaan oli myös outoa hänelle. Siinä missä mulla on näitä englanninkielisiä päiviä takana vasta 3, niin toisella on jo 15 kuukautta! Siinä hurahti sitten muutama tunti teekupposen äärellä (Ja teetä/kahvia täällä juodaan siis jokaisessa mahdollisessa ja mahdottomassa välissä). Ehdittiin jopa suunnitella synttäreitä, koska kävi ilmi että meidän synttäreiden välissä on vaan 2 päivää! 

Palattiin sieltä sitte kotiin ja kolmen aikaan lähdettiin kaupan kautta hakemaan koululaista. (Käytin tänää ekaa kertaa itsepalvelu kassaa!!) Yheks päivän kohokohdista on muodostunu se, minkälainen tarra tälläkertaa ollaan saatu värittämisestä! Koska aina yhdessä koulun jälkeen harjotellaan kirjaimia ja tehdään väritystehtävä. Pienet on huvit au pairilla. 

Saa nähdä kuinka selviän perjantaina, koska se on mun ensimmäinen päivä ihan yksin.... Andrew tekee töitä kotoa, että se on täällä, mutta muuten. Perjantaisin molemmat on hoidossa, joten oon päivän vapaa, aamun siivoomisen jälkeen, ja voin lähteä eksymään näille ihmeellisille kujille.


Näkymä mun ikkunasta! Ja tiedän että lupasin ottaa paljon kuvia koko ajan, mutta ei sitä heti ekalla viikolla ehdi, ku on ihan hirveesti kaikkee uutta! 

Ei kommentteja: