sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Eat your tea, dear

Sain tänään tietää, että kun puhutaan teestä tai tee-hetkestä, nii se ei välttämättä tarkota kirjaimellisesti teetä! Se nimittäin voi tarkottaa myös päivällistä! Ja tää tuli ihan yllätyksenä mulle, koska onhan nää koko viikon puhunu että "Teen aikaan se teki sitä ja tota", mutta mä aina ajattelin sen viittaavan ihan normaaliin teehen. Tulipahan tääki selvitettyä nyt. Samaten päivällinen voi olla myös supper, eli ei täällä mitään dinneriä käytetä.

Viikonloppu tuli ja meni! Tutustuin taas moniin uusiin au paireihin ja kaikki on aivan yli mukavia! Että ei kyllä oo tarvinnu olla huolissaan vielä mistään tän ekan viikon aikana. Eilen illalla tavattiin Annan, Julian, Elisan ja Monikan kanssa taas (Monikaa tosin en ollu nähny aikasemmin!) ja mentiin sitte niinki ihmeellisen kuuloseen paikkaan ku moomoo. Kyllä. 

Espanjalaiset luultavasti tunnistatte. Mun oikeella puolella on Anna ja vasemmalla puolella Monika!
Pitsiä löytyy ilmeisesti molempien vaatekaapista
Jotenki tosi kiva, että vaikka ei ennestään tunne ihmisiä eikä oo ikinä edes puhunu heidän kanssaan, nii pystyy sopimaan tälläsiä tapaamisia että "Who's with me!" ja sitte yhtäkkiä viis täysin tuntematonta ihmistä on että "I am!" Ja seuraava askel onki sitte niiden uusien henkilöiden tunnistaminen väkijoukosta. Niinku Monika sanoi, sen piti kulkea Primarkia kohti facebook auki, että se tunnistais Julian siellä. 

On kyllä erittäin kätevä asua 10min kävelymatkan päässä kaupungista, koska ei välttämättä tarvi edes taksia kun kävelee kotiin. (Kyllä äiti, yhdessä muiden ihmisten kanssa.) Muilla on automatkan verran matkaa keskustaan ja jos ei oo autoa käytössä, niin se on päälle puolentunnin kävely keskustaan! 

Kävin vähän siis lauantaina shoppailemassa ja kirjakaupassa törmäsin muutamaan tuotteeseen, jotka saattavat innostaa erästä ystävääni. (Tom daley kirjassa oli 300 sivua pelkkää Tom daleytä, en ostanut sitä, anteeksi.)

Huomenna jatkuu työt! Eli ensimmäinen kokonainen viikko yksin tiedossa.

Voi ei ja oon huomannu, että en pysty enää esimerkiks kirjottamaan tekstaria ilman, että lisään sinne x-kirjaimia loppuun! Jotenki se tulee niin automaattisesti että en edes tajua sitä enää. Hoksasin sen vasta äsken ku kirjotin facebookissa suomeks viestiä ja meinasin lisätä x:n. Suomeks se oli jotenki luonnotonta, mutta englanniks ei! Se on tarttunu mulle, ku jokainen tekee täällä niin. Oli kyseessä sitte vanha tai nuori ihminen. 

Ei muuta ku öitä ja xx

Ei kommentteja: