torstai 27. syyskuuta 2012

Omena varkaissa

Tosiaan, oon mä tänään töitäkin tehny, vaikka ehdinki käydä kaupungilla päivällä! Aamu oli kamala. Onneks Kirstie oli vielä lomalla, niin ei tarvinnu yksin juosta kahden hermostuneen lapsen perässä, mutta odotan innolla niitä päivä kun pitää. H (5v) sai päähänsä, että hänellä onkin ihan hirveä nälkä vielä murojen, jogurtin ja briochen jälkeen (mikä lie onkaan suomeks. Sellanen valkonen pikkupatongin näkönen leipä). Siitä se meinas kaivaa murot takasi ja raivostu ku pistin kaapin kiinni. No tarjosin sitte hedelmiä tai jogurtti tuben, mutta niitä ei huolittu, eli tää "nälkä" johtu ihan vaan väsystä. 

Sain H:n sitte rauhottumaan tekemällä sellasta palapelijuttua samalla, ku Kirstie vei M:n (1v) pukeutumaan.  Huokasin jo helpotuksesta, että nyt on kaikki hyvin, ku nyt jo nauraa ja unohtanu koko jupakan. Mutta heti ku tuli H:n vuoro mennä pesulle, niin sama huuto lähti sitte äidille. Ja kuulin, että äiti piti saman puheen H:lle siellä, minkä minä pidin alhaalla. Eli jos pojalla tosiaan olis nälkä, hän olis ottanu sen mitä tarjotaan ja olis kertonut sen silloin, kun istuttiin pöydässä.

No loppu hyvin kaikki hyvin ja päästiin kouluun. Tosin just minuutilleen sitte ku koulu alko. Toivottavasti bussi-päivinä ei tapahdu tällästä.

Palattiin kotiin ja siivottiin pari tuntia. Silitettiin vaatteet, pestiin keittiön lattia yms. ja sitte lähdinki kaupunkiin seikkailemaan.

Iltapivä meni paljon paremmin. Mentiin takapihalle hyppimään trampoliinilla ja juostiin cricket pitchille. Eli siis (piti oikeen tarkistaa ku sanat on hukassa) kriketti kentälle, johon pääsee heti, kun avaa takapihan portin. Se on siis ihan kirjaimellisesti suoraa siinä. Sellanen jumalattoman massiivinen nurmikenttä, ties kuinka pitkä. Juostiin se H:n kanssa ihan täysillä päästä päähän ja sanotaanko että siinä oli sitte parin viikon liikunta. Mentiin sitte Kirstien ja poikien kanssa sinne kentän toiselle puolelle keräämään vähä omenoita "yleisestä" puusta. 
Loppuilta meni ihan yhtä hyvin ja rauhallisesti ku iltapäiväki! Ei mitään ongelmia kylvyn tai nukkumaanmenon kanssa vaan ihan onnellisena ja tyytyväisenä kaikki meni sänkyyn. Huomenna eka päivä ilman Kirstieä..... Onneks Andrew tekee töitä kotoa. 

Huomenna mennään Annan, itävaltalainen au pair naapurista, kanssa tapaamaan muita au paireja!

Ei kommentteja: