keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Meri, oi meri, kuinka suuri oletkaan

Käytiin vähä Brightonissa sitte viime sunnuntaina. Oltiin siellä tosin vaan ehkä 5 tuntia, mutta maksettiin vaan 6 puntaa junalipuista edestakaisin ryhmälipun takia! Miettikää! Oon aina halunnu käydä Brightonissa, en tiedä miks, mutta se vaikuttaa niin lepposelta merenrantakaupungilta täynnä opiskelijoita ja kaikkea jännää! Tai ehkä mun Brighton into alkoi Marcus Butlerin takia. 

Brighton oli oikeestaan aika miniversio San Fransiscosta, uskokaa tai älkää. Olenhan tosiaan ollut kokonaiset 0 kertaa San Fransiscossa niin mulla on ihan oikeeta tietoa ku sanon näin. Mutta siis se kaupunki oli täynnä, tai se osa mikä siitä kaupungista nähtiin, korkeita mäkiä ylös ja alas ja meri näkyi kaukaa ja kauas. 

Ensin vähä aamupalaa Costassa ennen metroon hyppäämistä!

Tunnin junamatka ja näin saavuimme kohteeseen
Lähettiin sitte seikkailemaan ja käveltiin vähä tyylillä "Mennään nyt suoraan eteenpäin ja katotaan mihin tullaan." Ja tultiin just sinne minne haluttiin eli merenrannalle!



Kaikki ihanat rantakahvilat oli kiinni, mistähän johtuen, mutta siellä oli pieniä taide-, ja sisustuskauppoja. Olisin niin voinu ostaa sieltä vaikka mitä, mutta onneks mun laukku oli jo nyt räjähtämispisteessä niin kaikki kivat taulut ja koristeet jäi rannalle. Siellä myytiin myös simpukoita, mutta mä löysin ihan ite kivien seasta kaks oikeenkokosta ja isoa simpukkaa! 




Joltain oli karannu sydänilmapallo :(


Onnistuttiin viettämään muutamaki tunti seikkaillen tuolla rannalla, tuulesta, kylmyydestä ja pikkutihkusta huolimatta. Meidän haave ihanasta rantakahvilasta ei ihan toteutunu, joten lähdettiin sitte ettimään jotain toista tunnelmallisempaa vaihtoehtoa lounaspaikaks. Löydettiin kahvila nimeltä Scoop & Crump ja näyteikkunan kaikkien herkkujen takia astuttiin sisään. Kuinka ollakkaan, kyseessä oli skandinaavinen kahvila jolla oli ruotsalainen omistaja! Siellä oli hylly omistettu Maraboulle, Fazerin kaakaoille, Estrella sipseille ja Felixin suolakurkuille. 

Vähän petyin kyllä ku ei ollu Fazerin suklaalevyjä, olisin niiiiin ostanu varastot täyteen. Ostin kyllä Malacon hyvä makumaasta-minikarkkipussin ja oikeesti sulin kirjaimellisesti ku sain syödä vähä lakritsaa. Kassalla oli yks brittipoika ja se sanoi, että se ei enää ikinä pistä lakritsaa suuhunsa, koska se oli ihan järkyttävän makusta. Sitä ei kuulemma pitäis sekottaa karkkiin tai laittaa edes karkkipussiin. Mulla oli kyllä pari valittua sanaa varastossa sille niiden marmite-järkytyksestä, mutta annoin olla, koska se oli ihana ja rauhaa rakastava punapää. 

Annan kaksoissisko Franzi oli meidän kanssa myös koko viikonlopun! Vaikka kaksosia onki, niin on kyllä ihan erilaiset luonteet!

Nyt sitte oon tietenki takasin Cheltenhamissa ja sanon kyllä että Englannin sää, koita nyt jo rauhottua ku ei tässä oo enää mitään järkeä. Viimeviikon maanantai ja tiistai oli ihana kevät helle, keskiviikosta perjantaihin satoi ja viikonloppuna oli järkyttävän kylmä tuuli joka tunki luihin ja ytimiin ja jäi pyörimään sisuskaluihin. Nyt maanantaina ja tiistaina oli miinus asteita ja satoi lunta ja tänään taas on ollu ihana lämpö ja aurinko paistanu kirkkaalta taivaalta. 

Ihan oikeesti ei tässä tiedä enää että miten päin olis ja mitä pistää päälle ku mikään ei tunnu toimivan!

----

Niijoo ja vastaukset niihin eilisiin arvotuksiin

Eli:  What do you put in a barrel to make it weigh less
- a hole

What gets wet when drying?
- A towel

MUN KORVAT JA AIVOT SAVUS NOIDEN TAKIA


Ei kommentteja: