perjantai 1. maaliskuuta 2013

Hitchcockin linnut ja sitkeä pihvi

Halloo där! Yks suomen matkalainen selvis ku selviski oikeisiin juniin ja sieltä sitte Cheltenhamiin! Keskiviikko-ilta vaan siis hengattiin nuudeleiden kanssa mutta torstai oliki sitte sellanen kävelyä täynnä oleva päivä, että tuli kyllä viikon edestä urheiltua. 

Ihan ensimmäisenä vein kuitenki Montyn päiväkotiin, johon se jäi taas silmät valuen ja räkä roikkuen kiljumaan kurkku suorana ja yritti tulla mun perään... Siivosin vähä ja sitte raahasinki Veeran ylös sängystä ja lähettiin syömään lounasta kaupunkiin! Meillä oli tosin vaan tunti aikaa, koska Monty haettiin päiväkodista jo yheltä. Siellä se raukka oli nukkumassa päikkäreitä ja oli ihan pihalla tän maailman tapahtumista ku nostin sen ja vein rattaisiin. Sanoinki Veeralle, että tää on jo ihan ihmeellistä, koska poika on ollu hiljaa viimeset puoli tuntia! Ei minkään sortin sanoja tai äännähdyksiä oo tullu suusta. 

Suunnattiin sitte Pitville Parkiin, vähä kulttuurinähtävyyksiä samalla ku yritin saada vähä eloa järkyttyneeseen lapseen. Kyllähän se siitä sitte heräs ja rupes taas puhumaan ja nauramaan heti ku näki koiria ja ankkoja. Tosin ne sorsat ja pulut ja se sekasikiö-lintu oli riivattuja. Niillä ei ollu minkäänlaista itsesuojeluvaistoa ihmisiä kohtaan vaan ne lensi niin läheltä, että ne osui mun päähän ja ne tuli niin lähelle jalkoja, että ne olis voinu syödä jo meidän kaikkien varpaat!! Se oli ku suoraan kauhuleffasta, ku noin 10 pulua kävelee rivissä puluttaen meitä kohti. 

Kiva syöttää yhtä sorsaa
Sitte se alkaa... *dramaattista musiikkia*
Elämästä ei selviä hengissä, mutta selvitäänkö Pitville parkista...?
Ehdin mainostaa tätä retkeä kivana ja rentona sorsien syöttö iltapäivänä
No yhtä ei ainakaan haitannu mitkään tyhmät riivaaja-pulut
Nyt oikeesti. Se ihminen joka tietää MIKÄ LINTU tässä kuvassa on niin kertokaa! Sillä on liskon jalat, seepran kaula, sorsan selkä ja punaset silmät. Huomatkaa riivaaja-pulu kuvan alakulmassa.

Löydettiin pakopaikaks ihan YLI sulonen ja UUS paikka!! Mentiin alas sellasta pikkusta mäkeä ja tultiin pelottavaan pitkään tunneliin missä oli valot. Tuli vähä mieleen, että johdattiko ne tappaja-linnut meidät tänne ja nyt meidät sitte vihdoin murhataan... Mutta tunnelin päästä paljastui valoa ja löydettiinki ihan kokonaan mullekki uus lampi ja pikkunen koski! Ja mikä tärkeintä, ei yhtään ainutta lintua.

perus Monty
Näistä tuli ihan BFF. Ja miettikää että tässä on se ihminen jonka lempivitsejä on kuollut vauva-vitsit... Vähä hirvitti Montyn puolesta.
Illasta selvittiin hyvin, Andrew oli Hugo kanssa ylhäällä ja Veera oli Montyn kanssa alhaalla. Niistä tuli hyviä ystäviä, eikä Monty arastellu yhtään. Vaikka yleesä se on kauheen vierastava uusia ihmisiä kohtaan. Selvästi  siis lapsi-magneetti tää meidän Veera.  

Illalla mentin syömään Harvesteriin, koska teki kauheesti mieli syödä pihviä. Se ei kyllä kuitenkaan ollu mikään kauheen rentouttava ruokahetki, en edes muista miltä se pihvi maistu.

Valmis! Niin tosiaan tässä on meidän salaattilautaset ja alkuruoka. Milloinkas tulee pääruoka?
Astetta nälempiä ihmisiä..?
Ihan hei näyttää herkulliselta!
Kyllähän se pihvi varmaan oli ihan hyvää, harmi että en muista mitään muuta ku sen jäyhämisen. Oli pihvi niin sitkeetä, että yleinen sääntö "jauha 30 kertaa ennen ruuan nielaisua" muuttui kyllä "Jauha 300 kertaa niin ehkä oot vähä saanu pehmeytettyä ruokaa." Itse pihvin leikkaaminenki vaati sellasia käsivoimia, että piti kyllä oikeen vetää henkeä ja iskeä kunnolla kiinni jos halus repästä pienen palan. Tomaattiki oli vähä raukka puolikas grillattu raukka riepu, mutta hei, you tried.

Mietittiin, että kyseessä oli todennäköisesti jonku kokki-opiskelijan päättötyö ja pian meille tuodaan arvosteluomakkeet missä pyydetään kertomaan miten ateria onnistui. No herneet oli ihan hyvin keitetty, kiitos.

Huomenna mennään HARRY POTTER STUDIOLLE!!! Melkeen jo rupesin itkemään ku netissä luki, että ei saa ottaa järkkäreitä mukaan. Millä mä nyt kuvaan....?? Mutta ihana enkeli Julia pelasti mut ja saan lainata sen pokkaria!

Tänään mennään kaupungille seikkailemaan ja illalla mennään Baltia Wallaan syömään 15 ihmisen kanssa (10 niistä on espanjalaisia)!

Ei kommentteja: