perjantai 29. maaliskuuta 2013

Good Friday

Viikko meni niin että hurahti! Toisaalta osasyynä vois olla vaikka se, että nyt on pitkäperjantai eli vapaapäivä! Jee! Vaikka mä jouduin työskentelemään yleensä seittemään asti tai jälkeen, ei päivät kuitenkaan ollu nii kamalia, esimerkiks torstaina olin vapaa 9-13 koska Monty oli päiväkodissa ja Hugo oli koko päivän futisleirillä! Eli ei mulla oikeestaan ollu molemmat pojat yhtäaikaa ku vaan aamuisin sekä keskiviikko ja torstai iltapäivisin. 


Mulla nyt ei kauheesti oo kuvia Hugosta koska suurimmaks osaks siitä näkyy vaan vauhtiviivoja.
Cheeky monkey

Monty ja Marie
Askarreltiin vähä kirjoja iltapäivällä ja Hugo oli ihan innoissaan. Niistä tuli siis ihan monisivusia tarinoita, jotka se ite kuvitti, tekstitti ja väritti. Näättekö miten kauniisti munki nimi on kirjotettu. En oo ihan varma kuvastaako toi kuva mua vai kirjottiko se mun nimen vaan sen takia, että me ollaan molemmat tehty tota kirjaa. 


Niin tosiaan meidän Irlannin reissuhan sitte peruuntu jos en sitä kertonu vielä, koska Jandan piti äkillisesti lähteä käymään Kanadassa. No mutta mulla on onneks vielä vapaa viikko alkaen 6.4. ja me käytetään se sitte hyväks Saksalaisen Julian kanssa ja tehdään roadtrippi (junalla) ympäri Englannin! Ollaan suunniteltu, että mennään ensin Lontooseen, yövytään siellä jossain halvassa rupuhostellissa ja seuraavana päivänä mennään Cambridgeen. 

Cambridgesta mennään käymään Leedsissä, koska kaikki jotka on asunu tai käyny siellä, kehuu sitä ihan hirveesti! Suunniteltiin myös Manchesteria ja Liverpoolia, mutta kuulemma ne ei oo käymisen arvosia paikkoja eli säästetään mieummin rahamme johonki erikoiseen. Leedsin jälkeen tullaan varmaan kotiin nukkumaan yöks tai pariks ja sitte mennään käymään jossain kivassa kaupungissa Walesissa! Ei välttämättä Cardiffia vaikka se onki isoin ja lähin, mutta se on kuulemma vaan perus kaupunki. Halutaan nähdä vähä jotain muutaki ku perus kaupunkeja.

-- Nyt varotuksena, että seuraavat kappaleet on vaan täyttä turhaa löpinää lähitulevaisuudesta jotta saan aivot selkeytettyä, eli älkää valittako että en varottanu! --

Aivot kyllä sauhuaa nyt monen asian takia! Esim yhteishaku loppuu ensviikolla enkä vielä oo pistäny papereita (tirautan pari kyyneltä tässä). Sitte mun pitäis päättää kotimatkan suunnitelmaki! Vaihtoehtoina on siis että 27.4 lähen Cheltistä ja meen Lontooseen yöks ja meen kattomaan musikaalin. Tai sitte että lähen Cheltistä 27.4. meen Lontoseen kaheks yöks enkä mee kattomaan musikaalia. 

Nyt ku oon tässä viikon putkeen selannu Lontoolaisia hostelleja yksityishuoneilla, löysin mahtavan vaihtoehdon minkä seurauksena voisin olla 2 yötä JA nähdä musikaalin! Ja vielä parempi jos Janda tulis mukaan, suunnitelman mukaan, koska parihuone on halvempi ku yksityinen. Kaikenlisäks tää hostelli oli ihan keskustassa ja ylihyvän kulkuyhteyden päässä lentokentälle. 30 puntaa tais olla yö!

Argh. Onko mahdollista palkata ihmistä, joka pistää pääkopan järjestykseen? Yks sellanen tilaukseen, kiitos!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Ihania kuvia ja touhukkaita hetkiä näissä kuvissa. Mukavaa.. /Ä