tiistai 26. maaliskuuta 2013

Pääsiäistä hei!

Loma-aika taas ja sen huomaa! Päivisin ei mitään ongelmaa, mutta illalla on niin kuolemaan kuopattu että hyvä jos jaksaa edes korvaansa liikauttaa. Eilen ja tänään mulla oli kuitenki vaan yksin Hugo, koska Monty oli päiväkodissa, ja kyllähän me taas vaihteeks oltiin tosi tuotteliaita! 

Eilisen toimintaa:
Mentiin eka vähä kirjastoon jumittamaan kaheks ja puoleks tunniks. Miten ihmeessä se aika meniki niin? No toisaalta ymmärrettävää, koska kaluttiin tyyliin jokanen kirja ja hylly läpi ja kasattiin sellanenki pino niitä että se kirjastonhoitaja varmaan katto vähä huvittuneena. Ja tehtiin myös diili, että ensin Hugo lukis mulle yhen kirjan ja sitte mä lukisin sille. No siinähän se aika sitte meni.


Mentiin sitte tiskille tän pinon kanssa ja kirjastohoitaja sanoo "The limit is 20 books." Okeei, no montakos meillä tässä nyt on. "I mean you already have 17 at your home. You can have 3." Seittemäntoista jo kotona?!?!? Oho. 

Otettiin yhteiskuva
Iltapäivällä sitte alotettiin tekemää dinosauruspalapeliä. Eli maalattiin dinosaurusten kuvia ja huomenna liimataan meidän maalaus pahville ja sitte leikataan meidän palapeli valmiiks.



Sain myös eilen illalla mahtavan idean, että mä meen aarejahtiin Hugon kanssa tänään. Työpäivä tosin päätty vasta siinä seittemän jälkeen ja oli sitte aiiivan liian laiska suunnittelemaan yhtään mitään aarrejahtia, nii annoin sen sitte olla. Tosin aamulla iski taas uus into ja kirjasin ennen Montyn viemistä päiväkotiin, Hugolta salassa, paperille eri paikkoja ja tehtäviä mitä pitää tehdä ja mistä ne aarteet löytää. Hyvä keino pitää 5 vee kiireisenä parin tunnin ajan ;) Kaikenlisäks aarrejahti onnistu täydellisesti!


Eli ideana oli, että Hugon piti ensin ite lukea että mistä seuraava aarre löytyy ja sitte sen piti päätellä missä se on. Esim. bussipysäkki on se mistä me aina otetaan bussi ja suihkulähde oli bussipysäkin vieressä olevassa puistossa. Kohta viidessä lukee Next ja se tarkotti vaatekauppaa. Eli Hugon piti ite yrittää lukea kauppojen imet ja heti ku se spottas Nextin, se sai aarteen. Piilo-opiskelua ;) 

Aarteina oli noita kiiltäviä suklaakolikoita, hedelmiä, kirjoja jne. Ja uskokaa tai älkää nii omppu Hugon nimellä varustettua oli ihan yhtä kuumaa kamaa ku suklaakolikot!



Sitte tuliki Pauliinalta tekstari että miten olis lasten väsytys Playfarmilla. OKEI! Eli kohta 10 kaakao-hetken vaihdoin sitte Playfarmiin. Tosin en kertonu sitä Hugolle vaan lähin vaan kuljettamaan sitä oikeeseen paikkaan. Raukka repes melkeen liitoksistaan ku pääsi riehumaan Pauliinan tyttöjen kanssa. Kirjaimellisesti kerkesin ottaa vaan kengät siltä pois ja se oli kadonnu ennen ku ehdin edes niitä kenkiä laskea mahan.

Saatiin muuten meidän palapeli valmiiks!
Kirstie on siis tän viikon työmatkalla Kreikassa ja Andrew oli tänään Manchesterissa, eli pojat oli mulla aikavälillä 7-7:30. Mutta koska oon ihan super hyvä, laitoin pojat nukkuma-valmiuteen, eli yökkärit päälle ja hampaiden pesu. Eli ku Andrew palas takasin, ei tarvinu huolehtia mistään! Ja jos totta puhutaan, nii aika meni tänään ihan järkyttävä nopeesti. Eli ei ees tuntunu siltä että päälle 12 tuntia hurahti. (Paitsi nyt  tuntuu ku röhnörän täs sängyssä just syöneenä).

Huomenna Hugo on aamu poissa ja Monty on kotona koko päivän! Iltapäivällä Pitville parkissa on jotain toimintaa, joten tiedätte mistä meidät löytää.

Ei kommentteja: