perjantai 5. huhtikuuta 2013

Pisin. Viikko. Ikinä.

Vaikka tässä viikossa oli vaan neljä työpäivää, niin olo on sama ku 50 tuntisten viikkojen jälkeen. Oon varmaan vanhentunu kevyesti sellaset 70 vuotta..! Löysin harmaita päästä, ryppyjä naamasta ja erittäin väsyneen olotilan kello 6:30-18:00. Oliskohan syy siinä, että kärsin alkuviikosta nuhasta, yskästä ja pienestä lämmöstä? Tai siinä, että Monty on ollu ihana, sulonen ja nauravainen kaks vuotias viimeks en muista koska. Tai siinä että tää sää on kamala. Tai siinä että mulla alkaa loma NYT ja odotin sitä ihan liikaa. Tai ehkä kaikki nää! Yks positiivinen asia, Hugo on ollu enkeli <3

Mutta mitäs tässä viimesen parin viikon ajan on tapahtunu? Pääsiäisloman vietin vaan rentoutuen, tapasin uusia ja vanhoja ihmisiä ja katkasin myös mun lupauksen "ei enää ikinä moomoohon". Tosin en vapaaehtosesti. Mutta Monika kysyi, että lähdenkö sen mukaan lauantaina Moomoohon, koska sinne tuli DJ superpoikabändi JLS:stä. Se nyt vaan oli sellanen peruskeikka, mutta ilmaseks sisään koska oltiin vieraslistalla niin eipä sillä reissulla tullu mitään menetettyä.

Kuvassa siis Stephanie, ei Monika. 
Muokkaa kuvien väriksi seepia niin kaikki näyttää paremmalta. Kuvassa ystävämme Marvin. Jonka ehkä jopa näin..?
Maanantaina, eli siis vapaapäivänä, valtasin koko talon itelleni ja nautin, koska muu porukka oli jossain tunnin matkan päässä tapaamassa Andrewn veljen perhettä. Sain muuten ison suklaamunan ku ne tuli takasin, eli hurja laiskottelupäivä päätty siihen, ku Kirstie sanoi "Eat that egg, relax and watch the voice." Onneks en ollukkaan rentoutunu koko päivänä. Mutta katoin the Voicen ja omg Suomen the Voice nyt kyllä jää kakkoseks... Nyt mun x-factor vierotusoireet saa hoitoa!


Vähä mua ja Montagueta ja pupua jolla menee veri päähän.. Ja on siellä Elefanttiki toisessa kädessä!
Vähän kun nettiä selasin (toiselta nimeltä tumblr) niin törmäsin sellaseen hienoon uutiseen, että Sherlockin tv-sarjaa kuvataan tänä pääsiäisenä Cheltenhamissa1!1! Eli lauantaina ennen ku tapasin Julian ja Stephanien juoksin (no en oikeesti koska sinne on ainaki 3 kilometriä) Suffolk Squarelle tapaamaan Benedict Cumberbatchia! Jota en sitte oikeesti edes nähny, koska näyttelijät halus mielummin olla sisällä mustien verhojen takana ku tapaamassa meitä ihmisiä kylmässä tuulessa ja pakkasessa.

Paikalla oli vaan tyttöjä, vaikka ei se oikeesti edes ole kauheen hyvännäkönen.. Tosin oli siellä yks hipsteripoikaporukka!
Olin kyllä innokas odottelija koska jo puolentunnin jälkeen aattelin että en ala jäädyttämään mun kehonosia. Joten lähin sitte sellaseen kivaan pubiin Bath roadilla istumaan Saksalaisten kanssa! Siellä hurahtiki sitte "muutama" tunti. 

Keskiviikko oli varmaan kyllä kamalin päivä koska silloin mulla oli ehkä eniten lämpöä ja mulla oli molemmat pojat. Onneks Pitville Parkissa oli Playrangers, eli joku yhtiö oli tuonu leluja sinne. Vein pojat sinne juoksemaan, joten sain sellaset 3 tuntia ihan rauhassa vaan olla ja istua. Tosin Monty oli myös sairaana, että me istuttiin sitte vaan yhdessä sellasten isojen riisisäkkien päällä samalla ku toi yks energiapakkaus juoksi aina välillä askartelemassa, välillä pomppimassa pallolla ja välillä se vilahti jonnekki muualle. Time well spent. 


Oonko vhä kova piirtämään! Miks mun pitäis aina pistää Hugon piirrustuksia ku mun omat on näin mainioita. 

Ollaan parin päivän ajan tehty Dinosaurusleffaa Hugon kanssa ja se on ollu niin innoissaan siitä, että jouduin eilen valvomaan yhteentoista asti (kyllä, se on kauheen myöhään!!!) koska yritin polttaa sitä leffaa DVD:lle. En onnistunu, jostain syystä se vaan sylki sitä koko ajan pois ja sanoi että ei onnistu. Ei vaikka yritin kolmella eri ohjelmalla ja yritin muuttaa tiedostomuotoja ja ..... Annan teille nyt meidän leffan ensimmäisen osan! Toinen osa on mys valmis mutta se kestää 6 minuuttia ja se ei oo yhtä hyvä ku tää eka. 

P.s. Hugo valitsi biisit ja kaikki muut!

edit:// Ilmeisesti joillekki ei oo auennu tää meidän video, niin mä sitte aukasen sen teille sivistymättömille taiteesta tietämättömille!! 

Eli ihan selvästi ensin Wanna (harmaa dino) löytää Coderin(ruskee triceratops) munan, sitte T-rex tulee ja haluaa syödä ne joten ne juoksee pakoon. Sitte ne tapaa niiden ystäviä ja pitää juhlat ja tanssii, mutta ilkeä Cheeky Pteradactyl tulee ja keskeyttää tanssin joten Wanna ja trumper juoksee pakoon luolaan. Sitte Cheeky tippuu luolaan kans ja hyvikset pääsee takasin kavereiden luo. Mutta apua siellä onki taistelu t-rex ja Cheeky vs. muut käynnissä. Mutta sitte hetken päästä ku pahikset on kuollu nii hyvikset tanssii voitontanssin.

Siis mitenniin oli vaikeeta ymmärtää!?!

Monty oli vaan perus Monty ja chillaili taustalla ku me filmattiin. Tosin nyt se Chillaa edessä ja sillä on räkää sormessa. Sen takia toi ilme. Enkä edes huijaa!

Huh mikä urakka... Kauheen vaivalloista kirjottaa blogia taas pitkän tauon jälkeen! 

Hei voi ei enhän mä vielä voikkaan lopettaa, pitää kertoa mun suunnitelmista! Eli ollaan Saksalaisen Julian kanssa käytetty tehokkaasti 2 iltaa = 3 tuntia the Vinessa ja suunniteltu meidän vapaata viikkoa. Ollaan nyt varattu matkat Lontooseen, siellä ollaan kaks yötä (matka + hostelli kaheks yöks yhteensä 23 puntaa). Mennään Lontoosta Cambridgeen päiväreissulle ja sieltä yöks takasin Lontooseen samaan hostelliin. Yritettiin ettiä hostellia tai jotain missä oltais voitu yöpyä Cambrigessä, mutta kaikki paikat oli + 25 puntaa, eli päädyttiin meidän edelliseen hostelliin ja varattiin sieltä kolmas yö.

Torstaista eteenpäin meidän suunnitelmat on vielä avoimet, voi olla että Lontoosta mennään käymään esim. Windsorissa kattomassa vähä Linnaa, tai johonki muuhun kaupunkiin lähellä Lontoota. Meidän täytyy kyllä valitetettavasti skipata Leedsit ja Nottinghamit sun muut pitä suunniteltiin, hinta ja matkustusaika on molemmat vähä liian paljon. Saa nähdä jos keksitään jotain muuta! Oltiin kyllä kauheen tehokkaita the Vinessa. 

"Look at that first hostel"
"That's perfect!"
"Let's take it."
"Done!"

"What time should we take the coach to London"
"9:45"
"Payed!"

Mitä sitä turhia ihmettelemään ku mä oon ottanu aikasemmin ton saman bussin ja hostellin paikka on ihan keskustassa ja siellä on lukolliset kaapit! Nii joo ja lennot on  varattu Suomeen.... en tiiä mitä ajatella. Apua...?

2 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Ahhahah ihana video :D Tossa 45 sekunnin kohdalla tuli vähän kyseenalanen kohtaus lapsille, mutta muuten aika laatukamaa! Oot kyllä aika lyömätön auppari. Ja mitä ihmettä onko sulla enää kolme viikkoa jäljellä?! Aika vaan juoksee ihan hullun nopeeta. Mäki laskin just että kuus viikkoa pian ja se on menoa... Whaaaat.

Flemmy kirjoitti...

Siis mitä! Siinä vaan tanssitaan!;)
ON!! Tai jos nyt lasketaan niin 2 viikkoa... En voi oikeesti uskoa!