keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Jäätyneet kuulokkeet

Tiedättekö sen tunteen, ku kuulokkeiden johto jäätyy. Tänään mä koin se pitkästä aikaa! Nyt nää pakkaset alkaa olemaan jo ihan kunnolliset. Raukat pojat jääty taas matkalla pysäkille, joten totta kai mä sitten pelastin tilanteen, annoin mun hanskat ja jäädyin ite. Toki olis ollu viisainta ottaa mukaan hanskat Hugolle, mutta ei täältä talosta löytyny mistään! Englantilaiset on siitä hulluja että ei täällä kyllä kauheen monella nää hanskoja kädessä. Mulla oli sormikkaat jo syyskuussa, nii täällä nää kulkee vieläki t-paidalla. 

En kyllä vieläkään ymmärrä kuka lastenvihaaja on suunnitellu noi koulupuvut pojille. Taisin valittaa tästä samasta asiasta joskus lokakuussa, ku oli vielä plus asteita, mutta nyt miinus asteilla noi shortsit on jo tosi julmat. Ihmekkään ku raukka valitti koko ajan, että "Nahiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiid I'm cold!" Jahdattiin sitte vähä dinosauruksia siinä matkalla pysäkille nii johan tuli lämmin.


Halloween tuli tänne vähä jäljessä
Kattokaa nyt miten surullisen näköisiä :(




Ens viikolla alkaaki sitte joululoma (tai muilla paitsi mulla) ja pitäis keksiä jonkinlaista toimintaa ylivilkkaalle 5 veelle. Monty nyt menee tossa vieressä aina ja se on ilonen jopa tyhjästä murolaatikosta. Hugo onki sitte vähä haasteellisempi. Ehkä me voitais vähä leipoa ja sitte askarrellaan taas joku iso juttu. Vähä niinku tehtiin se jumalaton dinosaurus safari silloin half termin aikaan! Tällä kertaa vuorossa vois olla winter wonderland.  Vähä niinku meidän talo tällä hetkellä. Ei epäilystäkään, etteikö Kirstie olis jouluihminen. Melkeen joka päivä se tulee taas innoissaan jonku uuden joulukoristehärpäkkeen kanssa ja sitte mietitään noin puoli tuntia, että mihin se sopis parhaiten. Voitte kuvitella Andrewn innostuksen asiaan!

Nyt meen syömään jotain ihanaa lihajuttua ja uunivihanneksia! Ei tää Englantilaisten ruokakulttuuri oo mikää huippu, mutta sitte ku nää innostuu tekemään ruokaa nii sehän on iso ateria ssilloi.

Ei kommentteja: