torstai 13. joulukuuta 2012

Kulkuset, kulkuset


Jingle bells, jingle bells

Jingle all the way
Oh, what fun it is to ride
In a one horse open sleigh
Jingle bells, jingle bells
Jingle all the way
Oh, what fun it is to ride
In a one horse open sleigh


Piti muuten tarkistaa netistä että miten noi sanat menee tossa hevoskohdssa, koska kaikki laulaa sen niin nopeesti, että mun versio on ollu enemmänki "in a oneasdfghjklkjhgf". Oon kuunnellu koko päivän joululauluja. Ehkä osittain sen takia, että oon kierrelly kaupoissa ostamassa VIHOVIIMEISET joululahjat! Eli en olis ees päässy pakoon joulumusaa, vaikka olisin halunnukki. 

Tässä vähä brittiläistä joulufiilistä. Arvatkaa soiko kertsi päässä!

Puhuttiin taas eilen vähä suomalaisista perinteisistä jouluruuista nii yritä siinä nyt sitte keksiä nimiä kaikille porkkanalaatikoille ja mädille. Yritin kyllä selittää että "Fish babies!" Mutta ehkä se nyt ei sitte kuitenkaan ollu hyvä kuvaus. Andrew kysyi kans että syödäänkö me poroa jouluna ja niiden ilme oli kyllä näkemisen arvonen ku sanoin, että se nyt voi kuulua ihan normaaliinki ruoka-aikaan. "Don't tell Hugo you eat father christmas' reindeer's in Finland". 

Samalla ne ilmotti että ne on ajatellu matkustavansa joskus lappiin kattomaan Joulupukkia! Oli mun vuoro esittää erittäin hämmästynyttä ku nää sanoi, että matkat maksaa helposti päälle 3000 puntaa. Mutta ilmeisesti ne haluaa kokea poroajelut ja joulupukin pajan. Ne vois pistää pojat tonttukouluunki. Oli muuten yli outoa ku oltiin matkalla Birminghamiin, nähtiin iso mainos kilpailusta, jossa pystyi voittamaan matkan lappiin! Englantilaisilla saattaa olla linnat ja stonehenget, mutta meilläpä ajellaan porolla ja syödään se jälkikäteen. 

Monty on kartottanu taas sanavarastoaan ja bisci tarkottaa biscuittia. En kyllä yhtään ihmettele enää, ku psykan opettaja joskus kertoi, että lapsen ensimmäiset sanat viittaa yleensä tärkeisiin asioihin. Monty on nimittäin kartuttanut sanastoaan taas biscutilla (tai oikeestaan siis bibi) Monty on oikeesti toiselta nimeltään mr. Biscuit. Teidän pitäis oikeesti nähdä millanen keksinrohmuaja majava se on! Ja jos se ei saa keksejä nii se saa sellasenki kohtauksen, että oksat pois. Kirstie ei suostunu tänään illalla antamaan jälkkärikeksiä, koska Monty ei syöny yhtään ruokaa, niin se mielenosoitus mikä siitä herrasta lähti. Wou. Innolla odotetaan sitä ikää, ku se oikeesti osaa puhua (= huutaa sanoilla). 

Näin meillä esiinnytään kadulla! Eihän siinä voinu ku pysähtyä ja jammailla ite mukana

Ei kommentteja: