torstai 6. joulukuuta 2012

Well walk

Aamulla ku kello huusi herätyksensä siinä puoli seitsemän nii olisin voinu kyllä ite kirkasta siihen päälle. Kauheen kankee ja väsyny fiilis mutta raahauduin silti keittiöön (tosin jatkoin nukkumista 29 minuuttia ekasta herätyksestä). Mutta siellä Kirstie ihanasti piristi aamua ja sanoi, että siivoomisen jälkeen loppupäivä on vapaata. Oikeesti. Oi. Ihanaa!! Laskin mun työtunteja tällä viikolla ja oon tehny ehkä puolet siitä mitä yleensä, mutta minkäs teet kun sut oikeen pakotetaan lomailemaa! 

Käytiin meidä ihanassa antiikkikahvilassa nauttimassa ihanat voileivät ja viimeiset kupit teetä. Nyt mulla on vihdoin omiaki kuvia siitä paikasta! 


Ollaan me oikeesti aika mummoja, koska meidän keskustelut painottuu lähinnä kaikenlaisiin vaivoihin mit ä meillä on. Joskus on selkäkipua ja joskus on mahakipua ja joskus on niin väsyny, että ei jaksa rappusia nousta ylös ja nukkuman pitä mennä samaan aikaan ku lapset. Ja kaikenlisäks me juodaan teetä ihanista posliiniastioista.


Parannus tärähtäneisiin kuviin on sepia!
Vietin sitte loppupäivän palloillen kaupungilla etsien vähä joulujuttuja. Eli otin täysin rennosti tän vapaapäivän! Kirstie tosin ehdotti, että olisin voinu mennä vaikka uimaan, koska se aikoo alottaa uimisen iltaisin. Ei mikään paha ajatus. Pitää ottaa selvää vähä enemmän!

Ei kommentteja: