torstai 14. helmikuuta 2013

International babysitting day for au pairs

Hei jee tänään on mun elämän ensimmäinen VALENTINE'S DAY eli ei mitään ystävänpäiviä enää hei. Tosin tykkään enemmän ystävänpäivästä, koska "Ai oot sinkku, no shit happens ja laitetaan vähä rakkautta joka puolelle"- päivä on kyllä niin rakkautta pursuava päivä ku olla ja voi. Tosin oon parantumaton romantikko, eli oikeesti vaan tykkään kaikesta tästä hömpästä. Odotin, että K ja A olis menny tänään leffaan tai treffeille tai jotain muuta, mutta Kirstie valitsiki treffikumppanikseen Hugon ja ne meni sitte kahdestaan leffaan. Raukka Andrew jäi kotiin hoitamaan Montya.

Me myös vietettiin Hugon kanssa treffit Playfarmilla tänään! Pistin Facbookkiin viestiä alkuviikolla, että nyt joku mun ja Hugon kanssa Playfarmiin (vrt. suomen HopLop) lasten kanssa tai muuten mä joudun kiipeilemään ja laskemaan liukumäkiä ja ahtautumaan pienistä tunneleista... Onneks Pauliina + tytöt ja Janda + lapset pelasti mut  ja lopputuoksena oli sitte se, että me istuttiin ja oltiin rennosti pari tuntia samalla ku lapset katos suuren kiipeilytelineen syvyyksiin. Se paikka on kyllä ihan hullu ja jos siellä haluaa saada kontaktin omaan lapseen, ei onnistu. Pitää odottaa, että ne ite tulee ja ilmottaa olemassaolostaan (= silloin ku niiden tekee mieli syödä jotain). Montyki oli päiväkodissa, eli ei tarvinnu pitää silmällä sitä! Välillä näinki mukavasti. 

Eilen meillä oli kyllä kans niin aktiivinen päivä että ei huhhuh. Alotettiin aamu tekemällä muffinsseja., oransseja, sinisiä, vihreitä ja normaaleja, meidän myöhemmin illalla pidettäviin dinosurus juhliin. 




Mentiin sitte vähä kirjastoon hakemaan lisää kirjoja ja kattelemaan maailmaa. Kirstie oli antanu aamulla rahaa, että voitais käydä vähä istumassa kahvilassa kirjasto-reissun jälkeen. Ajattelin, että siitähän tulee hupaisa reissu... mutta itse asiassa kaikki meni hyvin! Paitsi että yks pikku dinosaurus vaunuissa oli kyllä kamala, koska se oli niin väsyny (päiväuniaika oli jo menny ja kiireinen aamu), mutta se ei silti nukahtanu. Kesti siinä kyllä hetki, että sain sen aseteltua niin että nukahti. Pari kertaa piti nostaa ylös ja rauhottaa ja pistää takasin ja nostaa ylös ja antaa keksejä ja huoh.. Mutta sen jälkeen ku itkevä lapsi oli unessa, meillä oli Hugon kanssa oikeen kivaa ku juotiin kaakaota ja luettiin kirjaston kirjoja!

Illalla siis meillä oli suuuuuuret dinosaurus-juhlat!

Olisin mäki kateellinen jos en olis päässy näihin juhliin. Vasemmalta oikeelle: Bumper, Dumber, Binner ja Cheeky pteradactyl [theradäktöl]

Juhlaruokana muffinsseja, mustikoita (tosin pahoja sellasia isoja) sekä omena-, kurkku-, ja paprikasuikaleita! 
Perus juhlien jälkeen
Enää huominen päivä ja sitte mulla on koko viikonloppu vapaata ja talo tyhjänä! Jee!! Me pidetään sitte myöhäset ystävänpäivätreffit aupparien kanssa viikonloppuna! Ah en malta odottaa ensviikkoa, jolloin mulla on enää vaa Monty. Vaikka ei oo ollu Hugonkaan kanssa mitään ongelmia yhtenäkään päivänä, mutta 11 tuntia täyttä toimintaa ja juoksemista ja tekemistä on RASKASTA! Ja viikosta 9 eteenpäin Monty on päiväkodissa 3 päivää viikossa, eli 3:n päivän ajan mulla on töitä vaan muutaman tunnin verran! Jee! 

3 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Voi Nahid sä sitte jaksat touhuta noiden lasten kanssa! Oot kyllä aupaireista esimerkillisin... Ihmekään että sun perhe on ihan hulluna suhun ^^ Ihanko tosi sulla lyhenee työpäivät vko 9 eteenpäin?? That's great!

Flemmy kirjoitti...

Noh... en mä kyllä aina jaksa, mutta pakko sitä on tai nää hyppii seinille ;) Tänään se sai tosin ihan luvan kanssa hyppiä seinille tai vaikka kattoon siellä playfarmilla. Toivotaan että huomenna kaikki on superväsyneitä aamulla, että ei tarvi alottaa heti tasan seittemältä :p
Ja joo!! Lyhenee! Jee!

Anonyymi kirjoitti...

Ompas kivan näköset pirskeet :) Ja söpöjä muffinsseja!<3

Reija