lauantai 16. helmikuuta 2013

Lauantaiaamun aurinko

Ah miten ihanasti tää aurinko lämmittää. Minkäslainen sää siellä suomessa on:):):):):):) (ja nyt oletan että sanotte -30 astetta ja pakkasta ja lunta sataa). Heräsin aamulla ja kuuntelin. Ja sitten kuulin sen. Tyhjyyden!! Oi mikä ihana herätys. 

Okei oon vähä kevät fiiliksissä nyt ja superinnoissani ihan ilman syytä, mutta antakaa se mulle anteeks. Lähen kohta ulos lenkille nauttimaan tosta auringosta ja sitte illalla odottelenki muutamaa mukavaa vierasta tänne meille viettämään aikaa! Kirstie melkeen pakotti mut kutsumaan tyttöjä tänne "You should invite the girls to come here and have a nice night!!" Jaahas, no eikai tässä sitte ollu muuta mahdollisuutta. Eli vähän raivaan leluja kaappeihin ja pistän tiskit ja pyykit niin sittehän tää talo on ihan valmis meidän juustokakku-illalle! 

Eilen vietettiin viimeinen half term päivä ja oi sitä tunnetta kun Kirstie tuli neljän jälkeen alakertaan ja sanoi "Nahid. IT'S WEEKEND FOR YOU!! You're off now." Ja vielä parempaa oli se ku Kirstie sanoi, että hän oli erittäin tyytyväinen tähän viikkoon ja siihen miten oon työni tehny. Jes! En rikkony yhtään esinettä tai lasta!! Se jos mikä vaatii juhlimista.

Piknik-lounas
Meiän kaveli möllimöykky
Harmi että ei ollu kauheesti ihmisiä ulkona

Ei me osata pitää suuta kiinni missään tilanteessa 
Muistaakseni joku kerran vuosia sitten kysyi, onko pupuilla suut. No tässä se nyt on todistettu serkkurakkaani
Nätti lintu
Nyt lähden ulos ennenku toi aurinko ottaa jalat alle. Tai säteet alle. hehehe.  

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

0 astetta ja sen edessä + merkki. Hyvää viikonloppua. Ä

Anonyymi kirjoitti...

OMG Sillä on suu!!!