perjantai 1. helmikuuta 2013

Gorgeous hairdressing

Hengissä! Parturin jäljiltä siis tarkotan. Ei menny hiukset vinoon eikä osunu sakset kaulavaltimoon. Itseasiassa käynti oli ihan mukava! Eli ei tarvinu maksaa pennin pyörylää ja diilin kuulu hiustenpesu ihanalla hieronnalla ja hiusten kuivaus ja leikkaus ihan miten ite halusin. Parturi näytti päälle 20 vuotiaalta, mutta sainki sitte todeta, että tyttö oli 18. Tosin mun ikäarvaus meni Pilates-ohjaajanki suhteen ihan liian alakanttiin. Olisin veikannu iäks 38 vuotta mutta hänhän tosiaan oli 46. No kaheksan vuotta sinne tai tänne, kuka niitä laskee.

Mutta lopputulokseen oon tyytyväinen ja lupasin siis laittaa erittäin edustuskelpoisen kuvan itsestäni. Pituutta lähti takaa 10 cm ja koska kerrostettiin, niin edessä olevista hiuksista lähti ainaki 20 cm.


Oon erittäin huono ottamaan omakuvia, tän takia facebookin profiilikuva oli sama yli 2 vuoden ajan, eli pahoittelen pöllöä ilmettä ja huonoa muokkausta. 

Tänää molemmat pojat oli ihme ja kumma hyvällä tuulella!! Monty tuli ovesta sisään ja juoksi halaamaan (<<3<<3<33<<3<3 kuolin suloisuuden yliannostukseen...) ja Hugo oli myös hirveen hyvällä tuulella! Vaikka Mrs. F, eli Hugon opettaja, oli taas pistäny kyntensä Hugoon. Siis sillä naisella on kyllä nyt jotain tätä poikaa vastaan. Alkaa vaikuttamaan siltä, että se vaan joka päivä ettii jotain mitä Hugo tekee ns. väärin. Okei eilinen "pooy" oli ihan Hugon aiheuttama juttu ja aiheellinen huomautus, mutta tänään Mrs. F valitti Kirstielle, kuinka Hugo ei yhtään keskittyn kuuntelemaan show & tell- tapahtumassa mitä toisella oppilaalla oli sanottavaa. Tää olis ollu ihan hyväksyttävä huomautus, jos Hugo olis esim. puhunu tai höpöttäny tai riehunu. Se oli kuitenki vaan onnellisena kattonu sitä kalenteria mikä me tehtiin edellisenä päivänä eikä ollu reagoinu kun opettaja käski kuuntelemaan toisen oppilaa puhetta. Hyvää päivää poika on 5!! Hyvä jos mäkään jaksan istua paikallani viittä minuuttia kauempaa. (Ja show & tell siis tarkottaa tällästä tapahtumaa, missä lapset saa harjotella yleisön edessä puhumista. Joka perjantai ne vie kouluun jotain mitä ne on tehny/saanu/kokenu/nähny ja sitte siitä kerrotaan muulle luokalle. Tällä kertaa Hugo vei sen kalenterin mikä me tehtiin, joskus se on vieny elokuvaliput, joskus piirrustuksen jne.)


Tää on muutenki vähän pöllö tää Englannin koulusysteemi, koska tosiaan jo 5 vuotiaat alottaa ihan kunnon opiskelun kirjainten, numeroiden ja läksyjen kanssa. Ihmekkään jos ne on vähä sekasin illalla, ku päivällä tulee hirveesti kaikkea uutta. Sillon ku mä olin töissä päiväkodissa, me vaan leikittiin ja askarreltiin 5 vuotiaiden kanssa ja niillä oli n. tunnin päivässä eskaria! Hugolla on tällä hetkellä koulua 9:00-15:00 tai 15:30, en ihan muista. Pitkiä päiviä silti.

Kävin tänään päivällä Kirstien kanssa läpi kaikkia mahdollisia Au pair ehdokkaita ja karsittiin ja mietittiin mitä vastataan niiden lähettämiin kysymyksiin jne. Jos kuvitteli, että perheen ettiminen oli vaikeeta, niin kyllä se au pairin ettiminen on vaikeempaa... Näillekki on tullu yli 100 hakemusta ja K:n mukaan siellä on ehkä vaan muutama hyvä. Suurin osa hakijoista on Espanjalaisia ja niiden Englanti ei oo niin hyvä, että ne pystyis esim. Hugon kanssa olemaan. Mä oon tälläsenä väli-etappina, eli nää au pair ehdokkaat lähettelee mullekki kysymyksiä ja sähköpostiviestejä ja mä sitte aina informoin Kirstielle, että mitä me ollaan juteltu ja minkälaisia kysymyksiä ne kysyy/miltä ne vaikuttaa.

Nyt nautin perjantai-illasta, latasin Pitch Perfect-leffan, josko nyt olis vihdoin aikaa kattoa se. Sanoin myös, että K ja A voi lähteä ulos leffaan jos huvittaa, koska mähän tosiaan oon täällä.

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Tuo uusi leikkaus näyttää paljon paremmalta kun edellinen, aivan ihana ja paksu tukka sulla! kateellinen olen :)

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kaunis leikkaus hiuksissa. Hugolle terveisiä ja kehuja, että on hieno kalenteri. Ä

Flemmy kirjoitti...

Kiitos! Ei kannata olla kateellinen, kamalasti vie aikaa kuivata ja tuskastuttavan kuuma kesäisin. Ja tosiaan, edellisestä leikkauksesta oliki sellaset 8kk, että ei niissä enää mitään mallia edes ollut :p

Reija kirjoitti...

Rohkea tyttö! Hienot tuli :) t: reijaserkku