torstai 31. tammikuuta 2013

And breathe iiiiin and breathe ooouut

Näin taas meni pilates-tunti. Oi ku sen jälkeen on aina mukavan pirtee olo! Ja oonko oikeesti vähä ahkera, ensin kävelin 10 minuuttia ja juoksin 10, tunti pilatesta ja sama homma takasi ja nyt syön Kirstien tekemää uunivihanneskana-vuokaa! Ah life's goood. Jos ei oteta huomioon että lapsoset rakkaat on taas ku.. Tai tässä on tällänen ihmeellinen asia mikä ollaan huomattu, että Monty ja Hugo ei oo koskaan yhtä aikaa pahalla tuulella tai yhtä aikaa hyvällä tuulella. Tai ainakaan pariin  viimeseen viikkoon. 


Eilen ku Hugo oli ku enkeli, Monty oli ku itse piru. Tänään Hugo oli ku maan uumenista revitty ja Monty oli itse päivänpaiste. Mitä tää on?? Koulussa oli nimittäin käyny kiva kohtaus, kun Hugo päätti esittää hauskaa ja kirjoitti sitten sellaselle isolle taululle joka heijastuu koko luokalle, "Pooy"... Että näin. Ja sitte se sai kamalan kohtauksen ku tuli kotiin ja mä kuulin sen huudon ja riehumisen kolmannesta kerroksesta meidän keittiökerrokseen asti. Luojan kiitos Kirstie oli kotona, niin mä pidin seuraa blondille enkelille ja Kirstie yritti taltuttaa riehuvaa dinosaurusta. Tunnin jälkeen Hugo tuli sitte ihan punasena ja itkusena, kuitenki rauhottunena, takasin alas äitinsä kanssa ja vietettiin sitte mukava loppu-ilta siinä ihan rauhassa. Mutta taas todisteena, nyt ku Hugo rauhottu, Monty alko käyttäytymään taas erittäin itsepäisesti... Voi elämä. No Kirstie päästi mut pilatekseen vaikka kyllä tarjouduin jäämään ja auttamaan vaikka kello oli jo yli 6. 

Arvatkaa mitä tapahtuu huomenna. Mulla on parturi-aika... Ilmanen sellanen! Soitin ihan itse paniikissa sinne ja olin valmistanu muistilapulle puheenki. En tykkää yhtään puhua puhelimessa Englanniks koska en saa ikinä mitään selvää mitä ihmiset puhuu. Aina pitää keskittyä oikeen toden teolla ku joku soittaa. Näissä linjoissaki on jotain ihmeellistä taustahälinää ja suhinaa aina, mikä ei kyllä helpota tilannetta. Mutta siis asiaan, meen hiusmalliks Gorgeous hairiin, mutta ei pelkoa, siellä ei anneta vapaita käsiä kampaajalle vaan minä saan päättää mitä tehdään! Kuitenki vähä pelottaa, että minkähänlaisilla hiuksilla mä tuun sieltä pihalle ja pitääkö suunnata samantien peruukkikauppaan... En lupaa kuvia, katotaan sitte huomenna miltä lopputulos näyttää.

Toivotaan että tulisi hiukset edes vähän näitä muistuttaviks!


Näihin kuviin näihin tunnelmiin
xxx

Ei kommentteja: