maanantai 28. tammikuuta 2013

Viikonloppu = Darudea, aivotärähdyksiä ja ankkoja

Täällä taas! Myönnän, että oon todella laiska kirjottamaan viikonloppuisin, mutta kai se nyt on hei ihan ymmärrettävää. Perjantaina kokoonnuttiin sopivan kokosella porukalla Jandalle ihan vaan oleskelemaan, koska sen hostperheen jäsenet oli kaikki jossain kaukana koko viikonlopun. Eli mikäs sen parempi syy sitte kutsua ihmiset koolle! Sain muuten tietää, että tällä yhellä Tsekkiläisellä au pairilla on Suomalainen eno tai setä. Ota nyt sitte selvää kumpaa se uncle tarkottaa, mutta jompi kumpi. Arvatkaa mikä sen nimi on. Ei edes haittaa vaikka kirjotan sen tähän, koska se on niin supisuomalainen, että ketään ei voi tunnistaa siitä. Juha-Matti Sakari Peltonen. Että näin. Miettikääpäs, kun ei-suomalaiset yrittää lausua tätä. Sitte ku mä sanoin sen niinku kuuluu, kaikkine pirisevine ärrineen ja kovine k-kirjaimineen, nii kaikkien ilmeet vähä venähti o.O?

Lauantaina heräsin lämpimän auringon paisteeseen! Voitteko kuvitella! T-paidat ja shortsit esille! Tosin olin vähä astetta hitaampi näiden aamutoimien kanssa niin tokihan se aurinko ehti sitte karata ja tummat pilvet tuli tilalle siinä vaiheessa ku mä ehdin ulos talosta. Eli takasin talvikamppeisiin. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ei ollu "espanjalaiset ja me" kaupugilla vaan nyt oli Saksalaiset ja me! Täällä on siis kolme saksalaista. Mitenhän nää kansallisuudet nyt tällä hetkellä jakaantuu täällä... Pitää oikeen miettiä. 

7 Espanjalaista + 2 Cheltenhamin ulkopuolelta pienistä kylistä, mutta ne aina käy täällä
3 Saksalaista
2 Suomalaista (jeejee jerry cotton)
1 Ruotsalainen, Puolalainen, Tsekkiläinen, Slovakialainen ja Kanadalainen
Unohdinkohan mä nyt jonku..? Mulla on sellanen tunne että meitä on kyllä enemmän täällä.

Mutta siis, kaikki Espanjalaiset oli käymässä Bourton-on-the-water nimisessä kylässä. Miettikää nyt mikä nimi. Täällä on muutenki kaikki nää pikkylän nimet tollasia ihmeellisiä ylipitkiä! Muita on esim. Stow-on-the-Wold, Wotton-under-edge, Stratford-upon-avon jne. Alkaa se Cheltenham kuulostaa aika helpolta.

No päätettiin sitte Jandan kanssa, että koska täällä on ravikisat tällä hetkellä meneillään, nii mehän mennään kattomaan mitä tapahtuu ravikisojen jälkeen yöllä kaupungilla! Haluaisin kyllä mennä ihan oikeisiin raveihinki, koska se on aika iso juttu tässä kaupungissa. Olis niin siistiä nähdä sitä elämää vähä, naiset hienoissa mekoissa ja hatuissa ja miehet pukeutuneina. Mutta siis, me ei oltu kuitenkaan menossa raveihin tällä kertaa, vaan mentiin ylibuukattuun ja -pakattuun Kukuihin. Vaasalaiset, muistatteko pullowaildin 2011, tää oli paljon pahempi.

Ennen sitä kuitenki käveltiin meidän kautta Jandalle ja arvatkaa mikä tuli tv:stä. MRS. DOUBTFIRE!! No minä tietysti rupesin sitä kattomaan ihan innoissani ja tän yhen ilme oli kyllä näkemisen arvonen. "Nahid's idea of a good Saturday night is to watch Mrs Doubtfire, too much excitement!" Tokaisi hän. Hei se on ihana elokuva! Ja nyt vasta tajusin, että se yks mies siinä on James Bond! Ei oo kyllä mies vanhentunu sitte vuoden -93. 

Ruvettiin sitte hakemaan hyvää tanssifiilistä (ensin katoin kyllä leffan loppuu) ja ruvettiin kuuntelemaan kaikkia ihania 90-luvun kauniita hittibiisejä. Arvatkaa minkä biisin Janda pisti. Ihan onnellisena ensin hehkutti, että "This is so big in Canada and we always listen to it!! Have you heard of this?!" Kaiuttimista pärähti Daruden Sandstorm. No ehkä oon pari kertaa kuullu sen. Tuli kyllä suurena yllätyksenä ku kerroin, että joo, tää on Suomalainen. 

No ilta meni sitte siinä tanssilattialla heiluen, kirjaimellisesti. Ihmiset vaan kaikkoaa meidän ympäriltä ku vedetään niin tunteella. Tästä on tosiaan se todistusaineistokin mun ja Pauliinan heittäytymistanssista. Montako ihmistä näitte siinä kuvassa meidän ympärillä? Aivan, ette yhtään. Yhessä vaiheessa DJ soitti Flo ridan Lown ja kaikki meni alas silloin ku käskettiin (miettikä mikä reisijumppa, koska se low-sana tulee 65 kertaa. Kyllä, laskin äsken) paitsi että yhtäkkiä joku erittäin pitkä ihminen nosti mut ylös ja mun pää osu kattoon. Öö au...?

Eikä muuten mentykkään sitte Cardiffiin. Ajateltiin, että parempi mennä keväämmällä sitte, koska se paikka on kuulemma oikeestaan vaan täynnä puistoja, niin vähän olis harmaata ja synkkäänyt. Samoin Lontoo viivästyy :( Anna joutuuki työskentelemään seuraavat kaks viikonloppua. Hö! MUTTA arvatkaa kuka menee maaliskuussa vallottamaan Dublinin! Hehe, that's right. Lennot edestakasin 50 puntaa. Ei paha hei.

Tänään oonki sitte huolehtinu sairaasta lapsesta, kuumetta sillä oli viikonloppuna jossain vaiheessa jopa 40 astetta, nyt oli onneks normaalilämpöinen, mutta huonosti se silti voi niiden hampaiden kasvun takia. Eli sillä sekunnilla kun laskin lapsosen maahan, alkoi itku ja nostin sitte ylös. Siinä me sitte yhdessä käveltiin koko päivä, koska ressuraukka ei halunnu tehdä mitään. Ei se oo edes syöny kunnon ateriaa kolmeen päivään.

Ainut asia mitä se halus tehdä, oli istua mun sylissä. Edes lelut ei kelvannu. Yhessä vaiheessa se sitte valu mun sylistä pois puoliks ja nukahti tähän asentoon. No eiku kanto yläkertaan ja pikku aamu-unille. Kello oli tosiaan vasta 9...
Ajattelin että pullasorsat vois piristää meitä, niimpä lähettiin sitte vaakkumaan ankoille ankkojen kielellä
Tässä tää maanantai taas meni ja viikko pyärähtäny käyntiin. Näkemisiin!

3 kommenttia:

Linda kirjoitti...

Mahtavia postauksia taas, mutta yks kysymys: miten teit ton lippukuvan? :D

Flemmy kirjoitti...

Hehe, silkkaa taikuutta. Noei ku oikeesti ensin hain kuvat googlesta ja sitte laitoin ne yhteen Picasan kuvakollaasi-jutulla!

Linda kirjoitti...

Oooooooooooo :o oot niin taitava. Mikä mainio kätten jälki! :D