torstai 17. tammikuuta 2013

ASDFGHJKLÖÄ

Ihihihihi joku on tänään NÄIN iloinen
Okei rauhotutaan
Mutta vakavasti ottaen jee! Syötiin tossa vähä apple crumblea (<3) ja Kirstie oli että "We are having troubles replacing you cos you've been so good! Especially with Hugo!!" Ouu, check me out! Ne siis ettii nyt uutta au pairia, koska mun lähtöön tosiaan on enää 10 viikkoa. Apua. En halua. "We can give you more apple crumble and muffins if you stay!!" Älkää huoliko, se oli niiltä vitsillä heitetty. Mutta awwwwwwwwwwww my feels...... Oon sittekki tehny jotain oikein! Vaikka tää tie ei aina oo kauheen ruusunen ollukkaan, kaikesta en oo ees tänne pistäny, mutta oih mun sydän sulaa tästä kaikesta rakkaudesta.

Nojoo vakavoidutaan nyt taas hetkeks, tulin tunti sitte pilateksesta ja arvatkaa mitä se ohjaaja tuli kysymään ennen tunnin alkua. "Have you done ballet or some kind of modern dancing before?" hehe, no tota ehkä sitä tuli pari kertaa käytyä tanssisaleilla. Hei mutta kiva tietää, että viimeset 5 vuotta mun elämästä ei oo menny ihan hukkaan! Enkä saanu P:tä ja J:tä pilatekseen... au pairien arki on hankalaa ku odottamattomia tyäkeikkoja tulee aina välillä. Mäki lähin juoksemaan kohti pilatestuntia siinä 20 vaille seittemän, koska pääsin töistä vasta puoli seittemän!

Nii ja täällähän tosiaan siis sataa lunta ja Kirstie tossa äsken sanoi, että "Be prepared, because it might be that Hugo's school is closed tomorrow." WHAT!? Ihan oikeesti. Suomalaiset lapset pistetään kouluun vaikka tulis strutsinmunia taivaalta. Saatika että jäätäis kotiin pikkusen lumisateen vuoks. No mutta toivotaan että ei oo suljettu...  Muutenki tää on niin hassua, koska tonne kuntosalinki fb sivulle oli pistetty teksti:

"We do intend to be open tomorrow, however there may be some disruption to service dependent upon the impact of the expected snow. We will do our best to minimise any disruption"

Hei ihan oikeesti Englanti, nyt vähä jotain ryhtiä tähän touhuun. 

Ei täs muuta. Tack o adjö tai cheers tai mitä sitte haluatteki sanoa.

xxx

Ei kommentteja: