keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Yks yskivä pikkuorava

Jeii, Kirstie on kotona!!!! Eilen en ollu yhtä kauaa töissä ku edellispäivänä, ainoastaan 12 tuntia ja 20 minuuttia! No mut päivä meni mukavasti siinä puistoja kierrellen ja dinosaurusten sänky nro. 2 tehden. 

Monty päätti sitte repiä muropaketit ja sirotella kaikki nätisti tohon lattialle samalla ku mä tyhjensin astianpesukonetta
Mut on se aika hyvä kuuntelemaan. Ei tarvi ku sanoa että "Monty's turn to tidy" ja se rupee pakkaamaan muroja takasin. Älkää huoliko, murot lensi roskiin.
Meniin taas iltapäivällä kattelemaan oravia ja Monty on niin sulonen ku se spottaa sieltä puiden välistä sen oravan nii se lähtee heti perään. Sitte se tulee takasin ihan onnellisena ja ottaa kädestä kiinni ja lähtee kävelemään. Aika hyvin mä oon kouluttanu tän lapsosen ku se ottaa vapaaehtosesti kädestä kiinni ja tietää että siitä ei päästetä irti jos ei anneta lupaa. ^^ 

Lähettiin kävelemään kotia kohti ja Andrew pisti tekstarin "Missed the train.. Going to be home at 6:30" nouuuuuuuuu!!! No, mikäs siinä...  Pistin ruuat valmiiks ja sen jälkeen kulutettiin aikaa dinosaurusten sängyn tekemiseen. Eli oikeesti kaikki meni hyvin ja aika tuntu itseasiassa menevän paljon nopeemmin ku eilen!


Huomatkaa hieno vihreä yksityiskohta


Tänään Kirstie työskenteli kotoota ja en voi ees sanoin kuvailla miten paljon se on auttanu mua tänään! Se sanoi aamupalalla, että "Andrew said you've been absolutely great help with the boys!! Thank you so much." Yey! Ei ne 12 tuntiset päivät sitte enää tuntunukkaan pahalta :)) 

Montylla on aika paha yskä ja se voi muutenki huonosti, eli se ei oo oikeen ollu yhtä aurinkoisella tuulella ja tietysti halus olla äitinsä kanssa. Meni aina muutama minuutti että sain sen huomion kiinnitettyä muualle ku K lähti tekemään töitä. Mutta aina se tuli alas ja auttoi tekemään kaikkea. Vaikka kuinka vakuutin että kaikki on hyvin eikä oo mitään hätää, niin se välttämättä halus pistää Montyn päikkäreille ja sanoi, että mee vaan retoutumaan. Se laitto ruuat pojille ja ku lähdin ulos niin se autto valmistautumisessa. (Ja ulkona oli muuten kylmä... erittäin kylmä.)

Päivä meniki kyllä aika hujauksessa ja nyt sitte odottelen että kaheksalta alkaa yleinen uintivuoro! Hei ja arvatkaa mitä karkkeja K toi itävallasta tuliaisiks. FAZERIN ANGRY BIRDSEJÄ!!! Totta kai heti sanoin  ja mainostin, että guess what!

Ei kommentteja: