keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Aurinko armas kippuravarvas

Hei nyt ollaan jo pian Nahidin viikonlopussa! Eli enää vaan vähä siivoilua huomenna ja perjantaina ja that's it! Ensimmäistä kertaa tänään mäki kerkesin mukaan siihen ihanaan auringonpaisteeseen mikä oikeesti alko jo kuumottamaan selkää ku käveli ja hiki vaan virtas ohimoa pitkin! Tosin hiki saatto virrata ihan senki takia, että Monty ei taas tienny mitä se halus ja päätti sitte ilmasta olonsa kirkumalla. Baby-sanaa, eli sen leluja, se huutaa koko ajan, mutta minkäs teet ku kaikki sen lelut on siinä sen sylissä ja näkyvillä? Mä pääsen oikeestaan jopa aika helpolla näitten Montyn tantrumien kanssa. Nimittäin aina ku Kirstie tulee kotiin, Montylla lähtee sellanen itkuparkupotkukirkunaraivari, että naapurit varmaan luulee, että täällä pahoinpidellään. Kukaan ei ymmärrä miten se muuttuu yhtäkkiä niin paljo, mutta niin se nyt vaan ollu viimeset pari viikkoa. 

Joka tapauksessa, päivällä siis nautittiin auringosta Pitville parkissa!





Illalla väsättiin Hugon kanssa ihan ikiomaa kalenteria. Meinas siinä käsi krampata, ku mä kirjotin numerot jokaseen kuukauteen pisteillä, että Hugo sais sitte yhdistää ne ja harjotella numeroiden kirjottamista. Ihana ilta verrattuna eiliseen, jolloin jätkä oli niin väsyny, että ensimmäisenä se sai raivkohtauksen ja juoksi keittiönpöydän alle, heitti tuolit maahan ja kirku. Jahas, että tällästä tänään. Ai miks? Koska dinosaurukset ei ollukkaan olkkarin sohvalla niinku oli ollu Hugon lähtiessä kouluun. Eli minä nappaan pojan pöydän alta ja  ensin istutan sen mun syliin ja pidän kiinni. No ei rauhottunu. Lähdin sitte kantamaan sen yläkertaan rauhottumaan samalla, ku Monty jäi alas itkemään. Oi ku oli kyllä kärsivällisuus räjähtämispisteessä ku molemmat pojat huusi. Mutta Hugo rauhottu sillä saalla sekunnilla ku kannoin sen ylös, niin ei ainakaan pudottu portaita alas sen potkimisen ja huitomisen seurauksena. 

Pian lähden uimaan! Pakko päästä vähä kuluttamaan niitä suklaita mitä oon tänään syöny. Kamalaa ku Kirstie tuo jumalattoman suklaarasian ja on silleen "We don't eat these... you can have them!" ai... no kiva.

Ei kommentteja: