maanantai 14. tammikuuta 2013

12 ja puoli tuntia

Että tämmönen ihan kevyt päivä hei! Andrew tuli kyllä kotiin kuudelta, mutta se nyt vähä tarvii apua näitten nukkumaamenovalmistelujen kanssa. Miehet. 

Aamu oliki sitte vaihteeks taas sellasta sähläämistä, että stressin taso alko pahasti hipomaan kuuta. Hugo nimittäin unohdettiin hakea kouluun. Normaalisti pistin kaiken valmiiks ja odotettiin, että meidän naapuri tulis ja nappais Hugo kouluun samalla ku vie omat lapsensa. Niinkuin hän siis tekee joka maanantai ja tiistai.

8:20 Okei Sophie tulee pian, ulkovaatteet päälle
8:30 No ehkä niiden auto oli jäässä (aamulla oli lunta!!! Se kyllä suliki sitte yhteentoista mennessä)
8:35 Okei pitäiskö nyt huolestua?
8:40 soitto Andrew'lle mutta ei vastausta. Apua koulun ovet aukee viiden minuutin päästä

Yritin soittaa kaikille mahdollisille ihmisille joiden numerot mulla oli, Andrewlle, Kirstielle, kouluun... Kukaan ei vastannu. No okei Kirstie oli lentokoneessa, mutta yritin silti onneani. Jostain syystä mulla ei ollu Sophien numeroa ja tässä vaiheessa kirosin että eirosta ei löydy englantilaisia. Eli kone auki ja googleen. No ei löytyny. Soitin 4 kertaa Andrewlle ja jätin kolme viestiä koulun vastaajaan. Miksei kukaan vastannu puhelimeen?!?!? Kello oli tässä vaiheessa 9:05 eli koulu alkanu! Aloin jo suunnittelemaan että me lähetään pian kävelemään tai otetaan taksi. Olisin voinu mennä Annan ex-hostperheen luo koputtelemaan, koska sen ex-hostäiti on kotiäiti. Valitettavasti mä olin puolisentuntia sitte nähny sen lähtevän kotoa... 


VIHDOIN sain koulun kiinni ja se nainen siellä puhelimessa nauro että "Seems like you're a bit stuck" NO EI NAURATA. Hyvä jumala ku kaikissa koulun tiedotteissa lukee että ei saa myöhästyä ja ovet menee lukkoon yheksältä ja ties mitä. Sain sitte lopulta Andrewnki kiinni ja se soitti Sophielle, joka oli jostain kumman syystä täysin unohtanu hakea Hugon. Okei en tidä miten, koska se on hakenu Hugon viimeset kolme kuukautta, mutta onneks ei sen suurempaa vahinkoa käyny ja poika pääsi kouluun kymmeneks ;)

Häslingin jälkeen pistettii Montyn kanssa maalauspaja pystyyn.


Normaallin ihmisen kädet vs. Au pairin kädet
Päikkäreitten ja lounaan jälkeen mentiin tekemään tuttavuutta oravien kanssa. Awwws Monty oli ihana, käveltiin vaan käsi kädessä koko ajan ja se ei halunnu irrottaa, paitsi sitte ku se löysi oravan. Siinä vaiheessa mut kyllä käskettiin seuraamaan.



Nyt syön nuudeleita ja wokkivihanneksia ja puhdistan päivän pölyt jaloista. Ihana päivä. Oli oikeen onnistunu, mutta siinä ku kello alko lähentelemään puolta kaheksaa nii en enää tajunnu että kuka dinosaurus teki mitä vai oliko se sittekki pupu vai yksisarvinen. Vai puhuko Hugo edes vai oliko se vaan mun oma pää.

2 kommenttia:

Little talks from my head kirjoitti...

Mulla alkaa iltasin vapaa-aika vasta illallisen jälkeen, eli noin 8 pintaan.. Toisaalta nyt oon saanu olla yksin kotona aina kolmeen asti. Vielä tän viikon, sitten alankin käymään toisessa perheessä arkiaamusin. Ei oo helppoo tää auppareiden arki :D

Flemmy kirjoitti...

No ei kyllä tosiaan! Perus 8 tunnin työpäivät alkaa kuulostamaan lomalta näihin 11+ tuntisiin verrattuna :p