tiistai 1. tammikuuta 2013

Uudenvuoden iloja

Että astetta erilaisempi uusvuosi sitte... Makasin nimittäin sängynpohjalla särky- ja antibioottilääketokkurassa ilman kykyä puhua, juoda, syödä tai elää. Ah the joys of life. No mikäs tässä, mä ja mun lääkärikammo on ainoot asiat joita voin tästä syyttää. Eli on tässä nyt jo ainaki puolenvuoden ajan ollu sellasia ihmeellisiä kurkkukipuja, että yhtäkkiä tuntuu ku kaks puolikkaan golf pallon kokosta pattia ilmestyy molemmille puolille kurkkua. Eli siis tälleen lääketieteellisemmin sanottuna nielurisojen/sylkirauhasten kohdalle. Mutta se meni aina itestään pois nii ajattelin, että en kyllä mene näyttämään lääkäriin.

Minähän en tykkää lääkäreistä sitte yhtään, koska ne yrittää aina tappaa mut kaikilla niillä ihmeellisillä laitteilla mitä ne tunkee jokaseen rööriin. Viimekski joskus mooooonta vuotta sitte (5 vuotta tai enemmän??) melkeen kuolin ku se sairaanhoitaja päätti että ei sitä nieluviljelyä voi tietenkään tehdä nätisti vaa runnotaan koko kurkku sillä pikkutikulla!! Se taiski itseasiassa olla viimesin kerta ku oon käyny lääkärissä :D Noh, hyvin tässä on elämässä pärjätty ja ite hoidettu kaikki jalka- ja selkävaivatki!

who needs doctors
Mutta siis asiaan, nyt sitte ne patit taas ilmesty ja sitte nousi kuume ja tällee ihanasti sanottuna, en edes omaa sylkeä pystyny nielemään ilman että tuntu siltä, ku puukolla oli kaiverrettu kurkkua auki! Eli kaippa mun piti niellä ylpeyteni (= äiti raahas mut ovesta pihalle) ja mennä sinne lääkäriin. Hyvähän tosiaan siellä oli jotain yrittää selittää sitte sille lääkärille, ku suusta pääsee vaan pientä pihinää. Koko kurkku oli niin tukossa, että multa ei ihan oikeesti tullu ääntä vaikka yritin. Sain sitte heti samana iltana antibioottilääkkeet ja aamulla selvis labratuloksista, että mikälie asdfghkokki bakteeri siellä on, eli suomeks sanottuna nielurisatulehdus. On tässä siis viimeset pari päivää oikeesti pitäny pakottaa itteni juomaan, edes vettä, etten ihan kuihdu. Ihan hirveetä tuskaa! Mutta on tässä nyt jo sen verran vedetty buranaa ja antibiootteja että nyt ei tarvi tehdä sellasia 15 minuutin henkisiä valmisteluja ja rauhotteluja ennen jokaista suupalaa tai hörppyä.

Kukaan muu ei varmaan kattonu tv:tä uutenavuotena, mutta voin kertoa teille ohjelmiston. Konsertteja, konsertteja ja konsertteja. Mähän oon periaatteessa nähny nyt melkeen kaikki kuuluisat esiintyjät livenä ku katoin Nobel gaalan, Englannin kuningattaren 60v valtakauden juhlakonsertin ja sitte katoin ihan Aasian movie awardsinki! Vai oliko se music awards..? Että kuinka kansainvälinen uusvuosi teillä on ollu?

Että... niih... uus vuosi... jee...
Huomenna lähtö takaisin Englantiin! Voisin toki jäädä vielä ainaki viikoks nii ehtisin nähdä neki ystävät rakkaat joita en ehtiny nähdä tänä aikana... En kyllä oo panikoinu tätä lähtöä yhtään... (tosin en oo kyllä jaksanu) ku lähin ekaa kertaa, rupesin pakkaamaan viikkoa aikasemmin, nyt en oo ees suonu ajatusta sille vaikka pian on jo ilta. Ehkä vois vähä tehä asialle jotain.

Halataan kun tavataan! xxx

P.s. Anteeks ku en oo nyt kirjotellu kauheesti näitten kahen viikon aikaa! Urheesti teitä on silti käyny täällä päivittäin 70-100+ ihmistä (vaingossa tai tahalleen) kattomassa josko se tollo olis nyt jotain jo päivitelly..

1 kommentti:

Helmi Hytti kirjoitti...

Hei!

Blogistasi tehty esittely on valmis ja löydettävissä täältä! Suosittelen tarkistamaan esittelyn vielä virheiden ja täydennysten varalta. Hyvää uutta vuotta!

# Helmi (jokonappaa.blogspot.fi)