perjantai 26. lokakuuta 2012

Aurinkokello

Oi tää perjantai ei olis voinu tulla parempaan kohtaan... Mun pää alkaa olemaan niin tukossa, että välillä ku puhuin paljon ja nopeesti nii happi meinas loppua ja piti oikee pysähtyä, ja vetää henkeä. Mut täytyy hei kyllä ihan hattua nostaa, koska selvisin koko viikosta! Ei oteta huomioon sitä että Adrew oli kolme päivää lomalla, koska selvisin silti!

Mistä tietää että sun host lapsi ei arvosta sun pukeutumistyyliä? Siitä, että se kävelee sun huoneeseen ja valitsee sulle uudet vaatteet. Kiitos Hugo, arvostan tätä todella!

"I'm gonna find you something else to wear before we go out"
No mentiin sitte istumaan Sandfort parkiin piknikille. Kuka hullu au pair pistää raukan lapsen jäätymään ulos piknikille? No minä, koska ilmeisesti halusin itekki kärsiä siitä jäätävästä tuulesta. Ei siinä mitään, keksin sitte niin paljo erilaisia leikkejä ja juoksemisia, että hikihän siinä tuli itse kullekkin. Oon myös aika varma, että me oltiin aika näky keskellä sitä puistoa. Toinen huutaa toiselta puolelta toiselle, että "ONION SAUCE" ja toinen huutaa takasi, että "SAUSAGE SAUCE". Raukat ne, jotka joutu todistamaan sen tilanteen. Onkohan lastensuojeluun jo ilmotettu?

Asiaan kuuluen, missä välissä mun hiukset on taas ehtiny kasvaa?

Ihmiskello!! Tai aurinkokello ihmisillä. Ihan yli siisti ja siinä oli vielä talvi- ja kesäajat!
Poden tätä sairautta vielä tänää ihan rauhassa yksin kotona kaukana sosiaalisista kontakteista. Ehkä mä sitte joskus vielä paranen!

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hugo seisoo väärän kuukauden kohdalla ;)

Flemmy kirjoitti...

Noku se hyppi ja pomppi nii paljon että annoi valita kuukaudn mihin se haluaa mennä. Mutta kello oli silti 2!

Anonyymi kirjoitti...

Ajasta puheenollen.. Siirrettiinkö siellä kelloja viime yönä?