tiistai 23. lokakuuta 2012

Triseratops on meidän lempidinosaurus

Toinen päivä half termiä takana ja mä oon ainaki jo ihan poikki. Onko vähä säälittävää? Tai sitte osasyynä saattaa olla tänään kevyt 12 tunnin päivä, koska Kirstie on Puolassa yön yli ja palaa vasta huomenna illalla kymmenen aikaan. 

No tää päivä alko kuitenki piirtämällä ja värittämällä sellaset n. 50 paperiarkkia. Valehtelematta. Hugo avas tänään toisen mun antamista synttärilahjoista, mikä sisälsi sellasia ihmekyniä ja hirveesti kaikkia värityskuvia. No lopulta sitte istuttiin siinä värittämässä 2 ja puoli tuntia, ihan hänen omasta tahdostaan Lopetettiin vaan sen takia, että he lähti Andrewn kanssa taas tekemään jotain aktiivisempaa sillä välin, ku mä pistin Montyn rattaisiin ja nukutin sen lenkin ajan. Toisaalta ei siihen nukuttamiseen kauheesti poppaskonsteja tarvinnu, koska jätkä nukahti 2 minuuttia sen jälkeen ku astuttiin portista ulos. No minähän kävelin silti puolituntia, koska oltiin niin kovalla vaivalla saatu ittemme ulos!

Se kuka väittää, että tää ei näytä Triseratopsilta, saa tulla sanomaan suoraa!

Siinä sitte ku oltiin Montyn kanssa kahdestaan nii lähettiin kiertelemään vähä Cheltenhamin syksyisiä puistoja ja oi mä rakastan näitä värejä mitä syksy näyttää!



Sain tänään tietää, että ainoastaan yksityiskouluissa olevilla lapsille on kahden viikon half term. Kovaa yritin vängätä osalle au paireista, että kyllä se ainaki meidän pojilla on kaks viikkoa, koska he sanoi että niillä on vaan viikko! Mutta jaa, selvis sitte selitys sillekki.. En tiiä pitäiskö tästä olla ilonen vai uupunu. Pitäiskö mun jo hiki hatussa keksiä tekemistä  koko ens viikoks?

Kuvassa näette kalan ja hot dogin häkissä
Ehkä me vaan voitais piirrellä seuraavat 1 ja puoli viikkoa?

Anna ja Theresa pisti molemmat viestiä eilen, että "Me ollaan lähössä Skotlantiin viikonloppureissulle ja laskettiin sut jo mukaan!" OKEI! Eli nyt ei saa kuluttaa kaikkia rahoja kahvilla käyntiin ja turhiin heräteostoksiin.

Ei kommentteja: