sunnuntai 28. lokakuuta 2012

Halloween juhlat

Eilen illalla täällä yhdellä clubilla järjestettiin Halloween pirskeet ja tottahan toki me niihin osallistuttiin! Tai minä ja Monika. Parin tunnin varotusajalla oli aika hyvä lähteä metsästämään mitään halloween pukua mistään... Olis pitäny ehkä mennä vaan ihan normaalina ihmisenä nii siinä olis ollu kyllä kauhua kerrakseen! Monikalla oli helpompi, koska niiltä löytyi oikeen erilaisia pukuja!


Ja täällähä ihmiset muuten pukeutuu, jos käsketään pukeutua. Joka ikinen kerta jos oo kaupungissa, nii aina näkee, että "jaa, taas jotku teema pippalot!" Keskiviikkoa kaikilla oli pinkkiä ("On wednesdays we wear pink" Häpeä jos et ole katsout Mean girlsiä). Mun silmäraukat kyllä sokaistu hetkeks, ku jouduin todistamaan kolme miestä pinkeissä t-paidoissa ja hopean hohtavissa naisten legginsseissä. Erittäin tiukoissa sellaisissa.

Saanko esitellä uudet ystävämme:
Punaset piilarit oli kyllä piste i:n päällä ystävällämme psycholla
Ei ehditty tutustua tähän ystäväään, koska se murhattiin
Ystävämme keltainen otus ei pystynyt pistämään naamansa vetoketjua kiinni, koska olisi muuten tukehtunut

Miettikääpä tätä tuijotusta yöllä pimeillä kujilla....
Tällä Sheikillä oli kuulemma paljon rahaa!
Oikeesti oon kyllä törmänny sellaseen hassuun ilmiöön, että ku sanot olevas Suomesta, heti tulee kaikkee hyvää läppää ja juttua Suomesta. Eilenki yks poika veti heti, että "FINLAND! The country of formula!" Ja sitte se rupes luettelemaan kaikkia formula- ja rallikuskeja. Pitihän sille nyt high fivet antaa ku se melkeen lausuki oikein. Melkeen.

Ostin eilen uuden kamera! Tai siis sellase käytetyn 30 punnalla, ja käytetty se tosiaan oli... Olin ihan innoissani että jee nyt voin tota kuljetella mukana paikoissa mihin iso kamera ei mahdu, eikä tarvi pelätä, että se menis rikki. No tänään kuitenki jouduin sen sitte palauttamaan takasi kauppaan, koska se oli nii rikki, että akku ei lähteny sieltä irti ja lopulta se ei enää edes tullu päälle... Sain täyden korvauksen kyllä! Mutta hö ku harmittaa ku se oli nii kiva kamera. Ne myyjät oli niin pahoillaan siellä ja pyyteli anteeks koko ajan. Jossain vaiheessa mun teki mieli rutistaa niitä ja taputtaa selkään ja sanoa, että "Ei se haittaa, tällästä sattuu."

Tänään pidetään pikkunen review, että miten on eka kuukausi menny! Apua. Toivottavasti ne ei passita mua ekalla lennolla takasin kotiin.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kauan sä oot siellä? monta vuotta oot? mitä kautta hait au pairiksi? :)

Flemmy kirjoitti...

Puoli vuotta olis tarkotus viettää aikaa täällä! Menee kyllä ihan hirveen nopeeta jos ajattelee että nyt on jo yks kuukausi takana.

19-vuotis synttäreitä juhlin täällä Englannissa muutama viikko sitte (:

Au pairiks hain yksityisesti ja se on ilmeisesti täällä Suomessa paljon yleisempää ku muualla! Melkee kaikki muut au pairit jotka asuu täällä, on tullu järjestön kautta. Eli tein siis profiilin Au pair world-sivuille ja otin yhteyttä eri perheisiin ja moni perhe otti muhun myös yhteyttä! Siinä sitte juttelin ja lähettelin sähköpostia muutamien kanssa ja käytiin yks Skype-puheluki tän mun host-perheen kanssa :)