sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Tuplasynttärit

Eilen lauantaina siis juhlittiin mun ja Pauliinan yhteissynttäreitä ihan mukavan kokosella porukalla! Mitähän mä ny heittäisin että meitä olis ollu... 9 meitä tais olla yhteensä. Maajakauma oli kyllä aika huvittava, ihan ku euroopassa ei olis ku pari maata vaan. Saksasta oli 2, Itävallasta 3, Suomesta 2 ja sitte muutama oman maansa eustaja, yks Slovakiasta ja yks Espanjasta.

Jotenki mukavaa, että täällä kaupungissa kyllä näkee paljo ulkomaalasia, mutta ei niin selvästi, ku mitä olis jossai isommassa kaupungissa, vaikka Lontoossa. Mutta silti au paireja on vaikka mistä. Eli tulee sellanen mukava sekotus puhdasta brittiläisyyttä ja kansainvälisyttä!

Tavattiin sitte kaikkien kanssa Copassa, yllätys. Julia kyllä kysyi, että "What if we'll go and find a new place?". Kukaan ei kuitenkaan jaksanu nähdä sitä vaivaa, että ettis hyvän uuden paikan ja siellä me taas istuttiin punaharmailla sohvilla musiikin ollessa erittäin kovalla. Se on kyllä yks juttu mikä yhdistää kaikkia näitä pubeja/missävaanmissäonmusiikkia. Musiikki on aina niin kovalla, että ihan oikeesti ei kuule mitään mitä toinen sanoo. Ellei se tuu ihan korvaan kiinni ja huuda!

Lookin' good girls!
Vasemmalta oikeelle: Theresa, joku hemmo piilossa, Lena, Anna, Lisa, Stephanie, Julia, Pauliina ja Monika

Kuvat on napattu Theresalta
On satudays we wear blue

Mutta osa clubeista on silti ihan mahtavia ja se musiikkitarjonta yhden clubin sisällä voi vaihdella ihan toisesta ääripäästä toiseen ja vielä siitä nurinpäin. Eilisessä paikassa missä oltiin, stalkkereille tiedoksi, että paikka oli subtone, oli kolme kerrosta ja jokasessa oli oma teemansa. Yhessä kerroksessa soitettiin livemusiikkia, eli siellä oli mies pianonsa kanssa soittamassa ja se kerros oli ihan täynnä! Alemmissa kerroksissa oli sit yhessä osassa dubsteppiä ja muuta sen tyylistä ja yhessä osassa oli reggaeta ja muuta sen tyylistä. En ees käyny kaikkia paikkoja läpi siellä ku se oli nii iso, että olis kyllä pitäny ovella jakaa jotain karttoja että siellä olis selvinny.

Tänään oonki sitte vaa chillaillu ja pelannu iPadilla Tiny Monsteria! Minä ja pojat katottiin myös keijuleffa Tinkerbell. Kuka sanoi, että keijut on vaan tyttöjä varten? Siellä oli myös poikakeijuja mukana you know!


Hugon playhouse lahja edistyy kovaa vauhtia! Oonkohan edes puhunu siitä...? Eli Hugolle tilattiin sellanen ihanaihana playhouse, jossa on terassi ja ikkunat ja ovi ja rappuset ja liukumäki ja ties mitä kaikkea kivaa ja me tehdään siitä sellanen linnan näkönen ja maalataan se harmaaks. Ritarien varusteet on tilattu tietysti myös ja tuolla ne odottaaki kaapissa! Ihmeellistä tässä on se, että miten se on saatu pidettyä salassa ilman, että Hugo edes epäilee mitään. Koska tuolla takapihalla on jumalaton pressu ripustettu peittämään puolta pihaa, ettei se maja paljastu sieltä ennen aikojaan. Ehkä oli ihan hyvä, että näitten miniremontti pihalla tuli samaan aikaan ku synttärit, koska kaiken ton rojun ja vasaran hakkaamisen voi pistää sen piikkiin, että "Siellä vielä korjataan tota kuistia". Yritän ottaa kuvan ihan oikeesta playhousesta, mutta tässäpä googlen tulos! (Jos luulette, että lapsuutenne oli täydellistä kivojen pienten barbitalojen ja autojen kanssa, niin laittakaa googlen kuvahakuun playhouse...)

Kuvitelkaa tää tyttöjen unelma harmaana ja uljaana ritarien linnana!

Ei kommentteja: