keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Trick or treat

Oi Halloween! Elämäni eka Halloween! Tai siis kaikkine kurpitsoineen ja karkkeineen. Lapset rakkaat meni trick or treat- kierrokselle ja 20 minuutin päästä ne tuli takasi kamalan karkkikasan kanssa! Mut kyllä me virpomalla ollaan saatu enemmä karkkia. Joku raukka poika rupes kuulemma itkemään, ku se näki Hugon puvun. Mullekki tulee viiden minuutin välein pieniä häiriöitä mielerauhaan, ku oven koputetaan ja sieltä kajahtaa  "TRICK OR TREAT". 

No päivän tapahtumista. Tehtiin ehkä maailma hienoin Dino-safari!! Oon niin ylpee siitä, että voisin pakata sen laukkuun ja ottaa mukaan kotiin! Ellei Hugo olis yhtä kiintyny siihen.

Oikeesti kuinka moni voi sanoa että niillä on 3D dinosaurus näyttämö. 
Ahkeran askartelun jälkeen alko sitte olemaa vähä grumpy-fiiliksiä jokasella, nii minä pistin sitte eväät valmiiks, ulkovaatteet päälle ja lähettiin purkamaan energiaa Pittville Parkiin! Mukaan otettiin tietysti ihana pussi leipää, että saatais syötellä vähä pullasorsia.

Pari pullasorsaa mussuttamassa leipää

Olisitte nähny sen raivon millä näitä leipiä heitettiin
Monty nyt vaan keskitty taas siihen minkä osaa parhaiten: olemaan yli hellunen
Vois joskus jopa leikkiä ahkeraa ja lähteä ihan oikeelle lenkille tonne! Tai ainaki ajatuksen tasolla.
"Take a picture when I do this!!!"
Mä en ollu ennen tajunnu, että ihan ensimmäisissä postauksissa olin ottanu googlesta kuvan Cheltenhamista ja se oli tästä paikasta!
Oltii oltu yli kolme tuntia juoksemassa siellä puistossa, ku Kirstie soitti että "Okey I'm gonna pick you up, it's gonna rain soon and you have a cold." Oi! Toisaalta, tää olis ollu paljon koskettavampi uhraus työpäivän keskellä, jos se ei  vaan olis vältelly 20 sivusen raportin tekoa tekosyyllä "pitää hakea lapset";)

Oikeesti sain äsken kyllä astetta isomman sydärin, koska kissa hyppäs mun sängylle. Niin ja ihmisille jotka ei tienny, täällä asustaa sitte kaks kissaa, Daisy ja Mack. Ei ne kyllä sisällä kauheesti oo, mutta nyt ilmeisesti oli ja päätti että mikäs olis sen parempi päivä säikäyttää väsynyt ihminen ku Halloween... Kaiken lisäks se käveli mun läppärin päällä niin että kesti hetki palauttaa kaikki takasi normaalin näköseks tällä näytöllä. 

Kattokaa nyt sen ilmettäki. Tollanen ovela kettu... 
Nyt lähden suunnittelemaan meidän Skotlannin reissua! Toivottavasti en törmää liian moneen kummituksee matkalla keskustaan.

Ei kommentteja: