torstai 22. marraskuuta 2012

Korvatulpat, check, tyyny, check, liput, ainiin...

Tajusin tänään, että voisin jopa jossain välissä tulostaa mun liput Edinburghiin, koska lähtöhän on tosiaan HUOMENNA!! Voitteko kuvitella? Mä en ainakaan. Kirstie koko ajan pelottelee ja muistuttelee meidän ihanasta 9 tunnin bussimatkasta... Joka päivä koko tän viikon ajan se on keksiny jonku uuden asian, mikä helpottais bussimatkaa. Korvatulpat, tyyny, peitto, musiikkia ja tänään tuli kyllä kaikista paras ehdotus, jolle repesin totaalisesti. Alkoholi. Ehkä me kuitenki yritetään vaan nukkua sillä matkalla.

Päivä meni hyvin! Ihanan rento siivouspäivä oli ja täähän on melkeen kun lomapäivä siis. Musiikki vaan täysille (ja Kirstielle varotus, että nyt kannattaa sulkea työhuoneen ovi, koska mä laulan.) ja silittämään. 

Toisaalta ei iltakaan mennyt mitenkään huonosti. Ihanan rento lukupiirimme taas kokoontui ja kaikki oltiin taas yhdessä kasassa sohvalla lukemassa Captain Underpantsia.



Menin taas pitämään seuraa lastenvahti-Annalle, koska sen host vanhemmat oli kattomassa uusinta Bondia, niinkui jokaisen kunnon Englantilaisen kuuluukin. Suunniteltiin kaikkea mitä aiotaan tehdä Edinburghissa ja mitä meidän pitää ottaa mukaan matkalle... Listan koosta päätellen me ollaan menossa viikon reissulle viikonloppureissun sijaan. 



Tää oli tällänen pikapäivitys, koska halusin vaa kertoa, että musta ette kuule mitää seuraavaan kolmeen päivään! Sen jälkeen tulee niin pitkä postaus, että Kiinan muurikaan ei vedä vertoja sille. 

xxx

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi ei oonko vähän kade sulle. Skotlanti on kyl yks niistä kohteista joihin haluan ehdottomasti joskus mennä!

Anonyymi kirjoitti...

Koska tulee juttua skotlannista? (=
Terv. yks innokas lukija

Flemmy kirjoitti...

Ensimmäinen osa postattu! Vähän univelat painaa päälle niin oon kauheen laiska nyt kirjottamaan :D