perjantai 30. marraskuuta 2012

Popcorneja alkupalaksi

Mustahan tulis mahtava turistikierroksen vetäjä, koska tiedän jopa melkeen en mitään mitä täällä pitäis näyttää! Perjantai päivä, siivousten jälkeen, vietettiin taas kaupungilla.

Mutta kyllä mä sentään jotain muutaki näytin ku kahvilat. Käytiin kiertämässä Sanford Park!
Käytiin vähä ostamassa lounasta ja istuttiin aina niin lämpimässä ulkoilmassa syömässä
Tarjoilijat oli kyllä täällä ravintolassa vähä ulapalla, koska ne antoi meidän tilaukset koko ajan väärin. Ensin meille annettiin juomat väärinpäin. Vaihdettiin ne sitte vaivihkaa ku tarjoilija lähti. Sen jälkeen meille tuotiin ruuat väärinpäin. Katottiin vaan että "Ompas mun ruoka herkullista ja just sitä mitä tilasin..." ja taas vaihdettiin lautasia kun tarjoilija meni pois. Ei jätetty tippiä.

Meksikolaisessa ravintolassa siis tarjoiltiin nachojen tilalta popcorneja. No selvä sitten!

Ennen ravintolaan menoa suunniteltiin, että oltais sitte ostettu hirveesti kaikkee karkkii ja sipsii ja suklaata ja mussutettais niitä samalla ku katotaan Tangledia. Mutta ruuan jälkeen oltiin niin täynnä että me pysyttiin jopa terveellisen kohtuuden rajoissa ja ostettiin vaan yks suklaalevy ja yks mini karkkipussi!

Lauantaina olis sitte vuorossa Birminghamin katsastaminen! Koska Cheltenhamista alkaa loppua näytettävät paikat, niin ihana kaupunki ku tää onki nii ei täällä kauheesti oo näytettävää.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

moi nahu hyvä oli